Сашка Васева: Ако бях останала в "Пайнер", сега щях да съм царица там - Signal.bg

Сашка Васева: Ако бях останала в „Пайнер“, сега щях да съм царица там

Гледайте Сашка Васева в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова

Сашка Васева представи дуетния си проект с Алфредо Торес „Хитът на сезона“, в края на месец март. Легендарната певица не крие удовлетворението си, че след толкова години на затишие, най-сетне има модерен сингъл и хубав видеоклип, адекватни на новото време. Тя е на мнение, че чрез проектите си изпълнителите трябва да се адаптират към новите поколения, за да бъдат интересни и на тях.

Не се отрича от провокациите, които е правила, с цел да привлече вниманието на публиката.

„Ние искаме сензацията да ги доведе до продукта ни, да чуят песента ни, а не да си легнем с цялата аудитория“ – заявява тя в „Открит микрофон“ на Signal.bg.

Радва се, че възобновява кариерата си и обещава, че ще продължи да прави модерни песни. „Хората искат от мен да правя нещо.  Биг Брадър ми даде възможност да се самофинансирам и да направя продукт.  Ако чаках аз на спонсорите… Контактът спонсор-певица не го умея. Той е много особен…  Аз не умея да застана на колене пред някого. Не съм готова на всичко“ – подчертава Васева пред водещата Емилия Стоянова.

Сашка Васева гостува в предаването заедно с дъщеря си, която взема участие във видеото към „Хитът на сезона“.  Христина-Елена споделя, че също като майка си се увлича по музиката. Харесва обаче изпълнителите от новата генерация.

„В четвърти клас съм. Обичам да пея. Харесвам рап, нещо като Гери-Никол, Криско…“ – казва тя.

Щастливата майка е готова да помогне на дъщеря си, ако избере пътя на певица и казва: „Сцената на мен ми е донесла най-прекрасните изживявания. Била съм много щастлива от досега с публиката. Ако трябва да я посъветвам, бих й казала: „Да, развивай се, но усети, кое е най-силното у теб“. Не искам да стане певица, защото и аз съм певица. Не! Да усети кое е нейният талант!“ – обяснява тя.

Сашка Васева говори открито и за заболяването на очите й, което се оказва нелечимо на този етап. Тя се обръща към всеки, който знае някакъв начин, ако може да й помогне било със съвет, било с насоки.

„Ако бях останала в „Пайнер“, сега щях да съм царица там. От моя си акъл патя цял живот“ – откровена е изпълнителката.

Защо Сашка отчита като най-голяма грешка в кариера си напускането на „Пайнер“, какви ще бъдат новите й проекти и как ще продължи кариерата си?

Гледайте гостуването на Сашка Васева и дъщеря й Христина- Елена в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова тук!

 

5 коментара към “Сашка Васева: Ако бях останала в „Пайнер“, сега щях да съм царица там”

 • За малко тук каза:

  Сашке, сашке….Ама, Мила ти беше там и ’98 издаде албум нещо за Спартакус май се зовеше.Лично си го бях закупил на касетка и мога да кажа ,че нямаше нищо Хитово, Царско както определяш себе си.Ни за Ауто, нито за Денс , нито за Купон ставаше.Така, че да беше си останала с педагогическата си професия , най -добре 😉

 • Наската каза:

  Сашка е много яка! Песните й са хитове, слушам я от дете. И наистина е права, че в Пайнера си беше най-добре. За съжаление, сега сигурно няма как да се върне там.

 • Цецо каза:

  Браво, Сашке!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Винаги откровена, винаги добронамерена!!!!!!!!!!!! Давай смело напред, прави хубави песни и дано пак се завърнеш сред най-актуалните!

 • Танчето каза:

  Е, ееее, много ме е кефи Сашка! Каза си нещата както ги чувства, няма заобиколки, няма тоя ми виновен, оня ми виновен. Само така, евала!

 • :) каза:

  Има една-две хубави песни, както и няколко тупалки. Но като цяло си остана творчески в началото на 90-те. Кралица в Пайнер?! Едва ли! Къде, къде по-хитови певици от нейното време залязоха-Екстра Нина, Цветелина, Камелия, Петра, че дори и Ивана. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!