Азис с нов грандиозен успех / ВИДЕО и СНИМКИ

Азис направи невероятен концерт в Турция, за който почитателите му там дълго ще говорят. Грандиозното шоу на изпълнителя събра рекордните 40 000 души публика. Кадри от сценичната му изява в южната ни съседка предизвикаха вълна от коментари в социалната мрежа.

„Когато си очи в очи с 40 000 души“-  отбеляза Фолк идолът над споделените снимки.

Приятели на певеца разкриха, че той е пял в Бурса, като от концерта си е спечелил колосална сума. Любопитно е да се отбележи, че до този момент нито един роден изпълнител не е пял пред толкова много публика в чужда държава на самостоятелен концерт.

Припомняме, че Слави Трифонов събра близо 20 000 души на концерт в Америка. Лили Иванова изнесе концерт в зала „Олимпия” в Париж, която е с капацитет от 16 000 души.

През последните години Азис успя да се наложи като име и в Турция, където концертите му се радват на огромна публика. Той е концертирал в огромни дискотеки и на стадиони в почти всички големи градове там.

Кралят на попфолка сподели и видео като сподели, че това той и всичко, за което се е борил.

2 коментара към “Азис с нов грандиозен успех / ВИДЕО и СНИМКИ”

  • Гражданин каза:

    Е, няма що. Него само такива от Анадола до Африка могат да го харесат.Нормален човек на Запад едва ли би харесал булвочите на тоя маймун.

  • Иво каза:

    Абе ей селянин, „гражданин“ си само в мечтите си, ти си всичко друго, но не и нормален. Скапан комплексар. Накарай ти 40 000 души да платят за да им пееш, ще се задавиш от злоба и завист. Твоето съществуване е жалко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!