Азис открито: Аз съм изключително тъжен, самотен и тих

Азис проговори за открито за това как се чувства дни след смъртта на един от най-скъпите му хора – неговата баба.

„Трябва да си изключително фин, деликатен и много търпелив, за да можеш да сложиш етикет и заглавие на Азис. Не всеки има право да говори за него. Много е тъжно, когато сам трябва да сложиш своята цена. Аз предпочитам да се наричам Безценен“ – казва той в интервю за „Неделята на NOVA“.

На въпрос на Мон Дьо дали може да се каже, че Азис е Майкъл Джексън на чалгата, певецът отговаря: „Той е цветнокож, хомосексуален, дискриминиран, женствен, талантлив… да, може да се каже“.

Азис с покъртителни признания / ВИДЕО

„На въпроса „Кой съм аз?“ си отговарям ежедневно. Аз съм един изключително тъжен, самотен, тих и стоящ на тъмно човек. Шизофренно на това, музиката му е най-красивата, най-тъжната, пълна с информация, а аз всъщност съм един празен, сив човек. За мен раздвоение на личността имат хора, които се чувстват еднакво добре в мъжки военни дрехи и на високи токчета“ – споделя още той.

„От дете ми казваха, че съм доста „флексибъл“. Можех да лъжа, можех да мамя. Можех да се смея, можех да плача. Не съм бил никога наивен, напротив – винаги съм бил прекалено смел“ – спомня си певецът.

„Фактът, че най-гледаното видео на „Хабиби“, в което съм облечен за 2,50 лв. има 93 милиона гледания, означава, че хората са започнали да ме слушат“ – категоричен е той.

Не смята за грешка, че е станал звезда. И допълва: „Грешката е, че съм се родил на неправилното място“.

Убеден е, че чалгаризацията на обществото не е дошла от нас.

„Тя датира още от 50-те и 60-те години с появата на Мерлин Монро. Това е първата чалга фигура в историята на света. Платинено руса, ярко червено червило, рокля с диаманти, стремеж към лъскавото, спането с президенти. Не ти ли напомня това на днешните момичета?“ – коментира певецът.

„Смятам, че стремежът към скъпото и луксозното е чалга“ – подчертава Кралят на фолка.

Вижте тук  какво още сподели Азис!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!