Азис остро срещу Били Айлиш

Азис захапа тийн идолката Били Айлиш. Фолк певецът направи паралел между случващото се на световната сцена през 80-те години и сегашното състояние, припомняйки за една от най-известните песни на италианската звезда Сабрина.

„Когато нямаше стилисти, нямаше марки и т.н. Но имаш харизма и караш главите на хората да избухват! Сега Били Айлиш, намъкната в пижама 4 размера по-голяма с мазна коса и размазана спирала. Не, мерси“ – заяви позицията си Краля на фолка.

Азис ребром за отношенията си с Папи Ханс

Само преди броени дни излезе първият дует на Азис и Папи Ханс, който предизвика вълна от реакции на меломаните. Изпълнителите използваха тази еуфория, за да стартират онлайн предизвикателство, вдъхновено от песента им „Тясно“. В социалната мрежа TikTok двамата представят кратка хореография на парчето, като идеята е феновете да научат танца и да споделят своите движения с тях.

6 коментара към “Азис остро срещу Били Айлиш”

 • disobedient каза:

  Тоя пък кой го бута, че се клати. Знаем те и тебе с полилеите, които се кичеше на времето и онази марка която във всеки един твой клип ни я навираш в очите та да се правиш на вървежен. Нормално всеки знае кои се обличат с Ф.П. И ние казваме “НЕ, МЕРСИ!” Но не спираш да ни занимаваш с простотиите си. На никой не му пука за шибането ти мнение, така, че си го задръж за себе си!!!

 • Милка каза:

  На Били Айлиш и е през оная работа за Васко Пе*ераско. Може да му е дъщеря, а е 100 пъти по-богата от него. Смисъл малко се получава – мишките тръгнали да говорят за котката.

 • Мик каза:

  Да, ама момичето има талант и пее. Не е нужно да си слага силиконови устни, цици и полови органи като него.

 • The Royal Butcher каза:

  Завистта е грозна и черна, неслучайно Азси изглежда толкова зле!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!