Азис: Не виждам попфолкът да се развива в правилната посока

Азис провокира отново с новия си музикален проект „Позна ли ме?“, който бе промотиран вчера.  Във видеоклипа специална роля има изключителната актриса Цветана Манева. Краля на фолка разказва колко важна за него е свободата и каква е причината да направи този проект.

„Имах нужда да направя подобно нещо, защото не виждах този музикален жанр да се развива в правилната посока. За мен това, което досега всички показват, е толкова виждано, толкова остаряло морално, толкова е ретро, толкова е старомодно всичко, което се показва. Коли, яхти, заснети снимки с дронове, красиви жени, голи, без дрехи… Толкова обидно, толкова обидно за човека, който разбира от музика и иска да бъде обогатен чрез телевизия и интернет. Обидно е да принизяваш публиката до там“ – открито заявява изпълнителят в интервю за „Преди обед“ .

ВИЖ/ Азис – Позна ли ме?

Азис е категоричен, че успял да реализира клип, който е изпълнен със социални послания. „С последното си видео каквото исках да кажа, аз го направих. Засегнах теми, които масово българинът отбягва или извръща глава – темата за бедността, темата за различните, за болните, за хората в неравностойно положение…“ – подчертава той и допълва още:

„Тази жажда за това да бъдем не това, което сме, ме съсипва! Никога не сме доволни на това, което притежаваме и имаме. Винаги искаме да бъдем някой друг. Да, аз ползвам своята популярност, за да мога да разкажа кои са важните неща в този свят“.

Вижте какво още сподели Азис пред Георги Тошев тук!

5 коментара към “Азис: Не виждам попфолкът да се развива в правилната посока”

 • Ангел каза:

  Няма да коментирам гласа на Азис – талантът си е талант. Но не е в позиция да говори той за клиповете на другите, като самият Азис пукната пара не дава за по-изпипан клип.

 • Крис каза:

  Напротив той си го каза сам няма смисъл, да хвърля луди пари ако песента не стане тотален хит! Ето например дуета на Цвети и Галена снимаха,клип който струва луди пари но в същото време не стана тотален хит,какъвто беше пей сърце! И какво излезе че парите отидоха на вятъра.

 • аз съм аз каза:

  Песента не е лоша, но няма нужда да се правим, че е нещо изключително гениално и качествено. Омръзнало му да гледа ретро – голи жени, старомодно, толкова остаряло морално. Ей няма нужда да се правим на толкова интелигентни. Точно АЗИС да ми говори за морал АЛОООО от къде се взе и за кой се взе. Толкова години бяхме запознати с задника ти, а не с творчеството ти, а сега седнал да говори за морал и музика???? Знаехме всичките му измислени любовници, а песните след тях. Малко е смешно ще ме извиняваш да застанеш и да говориш тези неща, след като знаем миналото ти. Струва ми се че си забравил кой беше и от къде тръгна. Не хейтя, но от страни е смешно да използвам АЗИС И МОРАЛ в едно изречение. Това не е омраза!!! 😛

 • Милка каза:

  Няма никакви хитове и участия и сега злобее. Една проста певица извади три хита тази година, а лятото мина той сега се накани да пусне песен, ама уви като лятото участия почти е нямал сравнвние с тази певица Азис залезе. Факт! Пускаше статии с пиар, ама вече народа и това не иска. И сега му криво. Е мина ти времето както се казва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!