Азис: На нищо не се радвам… Много ми дойде славата

Азис заяви, че може да упражнява почти всяка една професия и музикалната кариера вече му е доскучала.

„Не ме е страх да стана барман, готвач, продавач и каквото се сетиш, защото аз съм като пластилин и мога да се пригодя към всичко. Взех от славата всичко. Видях какво е да си най-разпознаваемият, да няма никакви места за твои представления… Вече не се радвам на тази слава, готов съм и мога да започна от начало“ – обясни той пред БТВ.

Категоричен е, че е успял да  опита от всичко в този живот и признава: „На нищо не се радвам, ако трябва да бъда честен. Обичам да си хапвам. Но всичко пих, хапнах, през всичко минах. Концертите и участията ми ми доставят удоволствие, но тези места са толкова шумни и не мога да вникна в мислите си. А и аз знам какво ще последва във всяка минута на сцената“.

Азис спира спекулациите: Не хора, това не е моята дъщеря!

„Много ми дойде славата. 20 години, то не спря. Нямаше момент, в който да стихне. Правя през 2-3 години хитове, които остават завинаги в дискографията на България“ – подчерта певецът.

Доволен е, че покрай задължителните маски, които се носят заради пандемията, по-лесно се слива с тълпата: „Много ми се изсипа на главата през всичките тези години. От както е пандемията, благодарение на тези маски мога да се движа свободно, да дишам спокойно и да не ме разпознават“.

Сега мечтае да има коала: „Да си я гушкам, да й пипна пръстчетата и нослето“.

1 thought on “Азис: На нищо не се радвам… Много ми дойде славата”

  • Галя каза:

    Този на какви наркотици е? След мотел хит не е имал, освен дуета с Галена, макар, че гледанията им са доста съмнителни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.