Азис и Галин делят една сцена в култов клуб - Signal.bg

Азис и Галин делят една сцена в култов клуб

Азис и Галин ще пеят на една и съща сцена тази седмица!

Азис и неговият бенд подготвят грандиозен live концерт от месец. Любимата звезда на народа ще гостува в клуба легенда с 30-годишна история – Biad premium.  Лъскавото събитие е този петък – 16 март, в култовия софийски клуб .

Освен усилените репетиции със своите хора, Кралят на фолка  се подлага всеки ден и на разкрасителни процедури. В своята работа Васил Боянов е изключително взискателен и прецизен. Държи да изглежда в перфектна форма и на световно ниво. В рекламния клип за своето участие намираме изпълнителя на „Мотел“  в боксовата спортна зала където тренира.

Красивата диетоложка Енджи Касабие успя през годините да вкара във форма Азис.  От клиниката на д-р Касабие признават, че двамата си допаднали от пръв поглед.

“Можем само да се радваме и да подкрепяме Азис, защото изпълненията и текстовете на песните му са магия. Можеш да ги слушаш с часове и няма да ти омръзнат и натоварят. Аз лично когато излизам и се забавлявам винаги си поръчвам „Мотел“. При гостуването на момчетата от конкурса Мистър Ливан 2017 в Биад от раз харесаха неговия мегахит, дори и сега в Бейрут е актуален. „Това може само да ни радва и да се гордеем с такива изпълнители“ –  споделя звездния PR Лазаров.

В петък VIP места за участието на Краля вече са си резервирали футболистът Благой Георгиев и Николета Лозанова. Те ще бъдат специални гости и в компанията на собственикът Димитър Иванов.

Плата от свежи цитрусови плодове, френско шампанско и енергийни напитки ще има на масата на звездните гости.

Веднага на следващия ден – 17 март, Галин се качва на същата сцена и ще направи фурор с присъствието и хитовете си. Специална 15 метрова лимузина ще го извозва, а тв водещият Александър Гогов ще направи живи включвания и вземе интервю от любимеца на тинейджърките.

Този уикенд се очертава изключително интересен и провокативен. Гости от Букурещ, Белград и Сърбия са запазили своите места, за да присъстват на живо и на двата бутикови концерта – 16 и 17 март в Biad premium club , броени дни преди настъпването на пролетта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!