Азис за новата си визия: Мислех, че ще бъде по-страшно / ВИЖ

Азис се показа с драстично променена визия заради участието си в „Като две капки вода“. На Краля на попфолка се наложи да обръсне брадата си, за да може да изпълнява различните превъплъщения в образите, които му отрежда бутонът на късмета в шоуто.

 

Той се сбогува с емблематичната си брада за следващите три месеца и се похвали пред почитателите си в социалната мрежа, че се харесва и така.

„Мислех, че ще бъде по-страшно. Честно да ви кажа, хич не изглеждам зле. Това е заради прическата, която моята приятелка Дима направи специално за мен. Казвате, че съм свалил минимум 10 години. Не знаех, че преди да се обръсна изглеждах стар“ – пише певецът.

В първия епизод на „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars Азис си избра да пресъздаде образа на Джоуи Темпест от Europe.

Фики обра точките като Дони в „Като две капки вода“ / ВИЖ

„За мен е огромно щастие да съм отново на тази сцена. Смятам, че тази песен е страхотна за откриване на шоуто. Тук съм, за да спечеля“ – сподели той преди да изпее култовия хит на групата. Въпреки силната си амбиция, той не успя да спечели вота на журито, колегите си и зрителите, и се нареди на предпоследно място.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!