Азис, Глория, Деси Слава и Меди посрещат 2021-а с небивало шоу онлайн

Азис, Глория, Деси Слава и Меди ще направят едно неповторимо лайв шоу за своите почитатели и заедно с тях ще посрещнат Новата 2021 година. Това обяви Кралят на попфолка, по чиято инициатива се организира небивалата веселба онлайн.

„Каня ви в Новогодишната нощ да посрещнем едно ново начало с мен – Азис, моя бенд „Азис груп“ и с нашите звездни гости – Глория, Деси Слава и Меди. Ще изпращаме подаръци с автографи, ще пеем и танцуваме, ще четем коментарите ви и ще се забавляваме. Ще пуснем лайфа във Фейсбук, Инстаграм и Ютюб, но ще мога да следя коментарите САМО в Ютюб, а който се абонира там за канала ми, ще има възможността да спечели тениска или чаша с моя подпис. Абонирайте се за Ютюб каналът ми, за да не пропуснете този път лайф-а и купона“ – отправя покана той към свои последователи и фенове.

Припомняме, че заради рестрикциите, свързани с пандемията, нощните клубове и заведения са затворени, а всички певци и музиканти останаха без обичайните си сцени на изява. Обстоятелствата принудиха мнозина изпълнители да търсят алтернативни решения като едни правят концерти онлайн, други пускат специални поздрави, а някои залагат само на нови сингли, като така продължават да задържат вниманието на феновете.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!