Азис влиза във VIP Brother със специална роля

Азис влиза във VIP Brother: Женско царство със специална роля. Фолк изпълнителят ще бъде екранна половинка на Александра Сърчаджиева в дейли епизодите на риалитито.

„Влизам като нов водещ на VIP Brother! С моята приятелка Алекс ще водим дейли епизодите – дневниците“ – сподели той в „Събуди се“ по NOVA.

Двамата водещи ще представят на зрителите какво се случва в Къщата почти в реално време. Краля на фолка е ентусиазиран от новата роля, която му е поверена и се чувства готов за това предизвикателство.

„Темата за жените, която е засегната този сезон, е изключително важна“ – подчерта той като обясни, е жените на водещи позиции в обществото са доста по-малко от мъжете и това е темата, по която трябва да се говори.

Три пъти в седмицата по NOVA – всеки вторник, четвъртък и петък, Азис ще представя дневните епизоди в новия сезон на VIP Brother заедно с Алекс Сърчаджиева.

“Живял съм в тази къща. Знам много добре какво се случва там!” – споделя артистът, който за пореден път е център на внимание и повод за горещи социални диспути, този път с последната си песен “Позна ли ме?”. До момента клипът й е гледан близо половин милион пъти в You Tube едва ден след като беше пуснат там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!