Абитуриентът 100 Кила си спретна парти

100 кила си спретна интересно градинско парти по случай абитуриентския бал. Явор Янакиев така отпразнува завършването на средното си образование.

Любопитното е, че рапърът съчета партито и с рождения си ден, който бе малко по-рано през май.

За тържеството си той съобщи в официалния си профил в социалната мрежа като отправи благодарност  към феновете си за пожеланията и сподели снимки от домашното парти, състояло се във Велико Търново.

„Благодаря на всички за пожеланията, за вниманието, за дружбата и за прошката, която сте готови да ми дадете, приятели. Обичам ви истински. Благодарим на домакина и наш приятел Лазар от Чамурковата къща“ – пише 100 Кила.

На снимката той позира решен в елегантен сет,  с черни очила и обичайната си пура. Специалната украса пък е от жълти балони, като числото 100 е изписано с големи цифри и прикрепено към една от оградите.

Многобройни са коментарите на последователите му, които отправят благопожеланията си към хитмейкъра.

Явор Янакиев завършва 4-та сменно-вечерна гимназия „Отец Паисий“ в София. Причината за това преди години няколко пъти да повтаря 10-и клас и да прекъсне образованието си е, за да помага на майка си и по-малкия си брат. Така успял да припечели пари и дори го издържал по време на неговото следване като студент, но самият той не можел да продължи. След като постигнал мечтата си и се реализирал като рапър, решил през 2017-а да се върне на училище.

2 коментара към “Абитуриентът 100 Кила си спретна парти”

  • Pl@men каза:

    Добре, че не е научила Рени, че първа ще ше да се натресе и да опука всичкият алкохол.Честито!

  • Хасан Адемов каза:

    Умрях да се хиля!!! Манго…на училище??? Ужас!!! Да искам прошка от теб??? Прощавам че си се пръкнал на тази земя,но че си смърдящ мангал- НЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!