Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Мими и Развигор за юбилейния концерт „Съдба“


Мими Иванова и Развигор Попов правят пореден свой концерт в зала 1 на НДК. Точно на Димитровден - 26 октомври, когато се навършват 33 години от сключването на гражданския им брак, любимите на няколко поколения българи изпълнители ще представят пред софийска публика едни от най-хубавите си песни. Любопитно е, че този път музикантското семейство не само събира на една сцена свои колеги, с които са и добри приятели, но всички гост-изпълнители вече са избрали песен от репертоара на Мими и Развигор, която да изпеят. В юбилейната за Развигор Попов година излиза и неговата книга "Ау, от глад умирам!", в която са събрани интересни истории от музикантския живот. Какво се е случвало зад кулисите, как са се забавлявали, в какви комични ситуации са изпадали едни от най-популярните изпълнители, за всичко това Развигор си спомня с много приятни емоции и разказва увлекателно за преживяното от него, от Мими и техните колеги. Вижте подробностите в репортажа на Емилия Стоянова.1    коментар  |    рейтинг: 4.20  | 

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   NiKaNoR  |  18 October.2010 / 14:03

Мими Иванова и Развигор Попов са страхотни, старото поколение изпълнители определено имат безпорни качества, за разлика от днешните певици и певци, които някоя мутра ги е направила продукт!
Това са хора изградили се и достигнали до успеха си благодарение на къртовски труд и голям талант! Поздравявам ви, желая ви успех на концерта и за напред!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута