Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Любов и заплахи в триъгълника Славена, Соня Немска и Денислав

Любов и заплахи в триъгълника Славена, Соня Немска и Денислав

Славена, Денислав и Соня Немска /© Diapason Records / Real Enterprises / Планета


Славена: Възмутена съм, стресирана съм, обидена съм
Денислав: Нито имам отношения с едната, нито с другата
Соня Немска: Тя беше използвана

Поредният скандал в попфолка вече можем да кажем, че е медийно достояние. Славена, Соня Немска и Денислав заплетоха любовен триъгълник, за който се шушукаше още след рождения ден на Славена през месец юли, когато в интернет се появи снимка на певицата с Денислав - възлюбеният на Соня Немска.

Славена дълго време не коментираше дали с Денислав са нещо повече от добри приятели, но днес любовният триъгълник се разплита в медийното пространство.

Историята: Славена и Денислав започват връзка отпреди 5 месеца, според Соня Немска това не отговаря на истината, а е станало доста по-късно, когато тя била за месец в чужбина и Денислав направил поредната авантюра от ревност.

Славена е категорична, че Денислав и Соня са били приключили връзката си, когато тя се сближава с него. Соня твърди обаче, че окончателна раздяла помежду им не е имало, ето защо започва да брани любовта си и търси начин двете да се видят, за да се изяснят. Срещат се на кафе, но не само, че не постигат разбирателство по отношение на това на коя от двете принадлежи Денислав, а драмата се задълбочава и придобива почти крими характер. Соня Немска изпраща SMS-и с обиди и заплахи към Славена, а Денислав не знае как точно да парира напрежението и ги оставя те да се разберат помежду си, както могат. Поставя им едно условие - не иска историята да се раздухва в медиите. Казва на Славена, че, ако всичко това излезе наяве, любовта си отива. Отстрани погледнато едни ще кажат, че това си е сюжет за интересен сериал, други ще съзрат поредния PR ход, а пък трети вероятно ще намерят нещо общо с това, което се е случвало и в техния живот.

Ето изповедите на тримата участници в любовния триъгълник пред Signal.bg

Славена пред Signal.bg:

"Да, вярно е. Аз взех това решение - всичко това да излезе наяве, но не, за да си правя PR, както тя/б.а. Соня Немска/ казва. Мисля, че два месеца са достатъчно дълго време, достатъчно толерантна съм била, достатъчно съм смятала, че някой ще се осъзнае и т.н. Явно не стана с добро, явно някои хора не разбират от добрия език. Възмутена съм, стресирана съм, обидена съм, не съм очаквала нещо подобно да ми се случи. Никой човек не заслужава подобно отношение. В днешно време се случват доста по-сериозни проблеми, за да се караме за нещо подобно и то по този начин. Всъщност аз не се карам с никой. Глупава е причината, поради която съм изтърпяла всички тези неща от нейна страна. Всеки човек е свободен да е с този, с който иска. Аз не мога насила да накарам някой да бъде с мен и да ме търси.

"Аз не исках да се шуми за връзката ми с Денислав. Последния път, когато се чухме, всичко това вече се случваше и бях с надежда, че тя ще се осъзнае. Не исках да го афиширам, за да не я предизвиквам още повече. Всичко започна преди два месеца и половина - в момента, в който тя разбра, че аз и Денислав имаме някаква връзка.

"Първия път, в който тя ми се обади, ú казах: "Соня, щом мислиш, че в мен е проблемът, аз ще остана встрани". За да убедя дори самата себе си, дали наистина не съм аз някаква пречка. Пак казвам, аз със сила не мога да накарам някой да бъде до мен".

"SMS-те бяха някакви обиди, някакви псувни - грозни неща, които не отиват на една жена, още повече и майка. Какъв пример дава тя на децата, които ни гледат, защото някой я е зарязал. Не искам да имам допирни точки с такъв човек, не желая да имам нищо общо с тази жена".

"Искам всичко това да приключи. Аз претендирам, че какъвто и да е проблемът, това не е адекватен начин да го решиш. Най-страшното за мен е, че не знам докъде би стигнала тя. Доколкото знам не съм първото момиче. Не искам да съм замесена с такива неща. Искам да живея спокойно".

"За да продължим връзката си 5 месеца, сигурно е било сериозно, сигурно съм имала чувства, но дори да не е така, която и да е жената до Денислав, тя не е виновната. Никоя жена не е в състояние да завърже мъжа до себе си. Аз си живея тук в София, а той в Шумен. Не знам какво ще се случи. За мен това не е поводът да се разделя с Денислав. Това чистото, първичното със сигурност се загуби заради всичките тези неща. Аз не очаквам тя да се извини, искам просто всичко да спре".

Денислав пред Signal.bg:

"На мен ми е изключително неприятно да разговарям точно за тези неща, за личния ми живот. Много съм изненадан! Аз казах, че не искам да направя интрига между тях двете, защото съм имал отношения и с едната, и с другата, заради това ми е малко гадно. Но наистина не ми е приятно да разговарям точно в този момент, може би по-нататък ще застана срещу вас и всички медии, за да споделя това нещо. Чухме се със Соня и коментирахме тази ситуация, но не мога да си го обясня. Не мисля, че Славена има някаква вина - със Соня се бяхме разделили, не бяхме се чували известно време и аз тогава вече започнах да поддържам някакви отношения със Славена. Много е гадно, аз не искам да взимам нито една от двете страни - най-добре е те сами да ви споделят за какво става въпрос, за да не кажат: "Ти направи интрига и заради тебе се получи така". Въпреки че наистина е заради мен, аз нямам вина в цялата история, какво да направя?! Като мъж за мен е гадно. Има мъже, които ще кажат: "Аз съм бил с тая с оная...". Аз наистина не искам да се хваля с това нещо. Нормално е, всеки мъж може да бъде с дадена жена. Аз съм имал възможност да бъда с тях, но нямам за цел да бъда с тях за PR и т.н. Не мисля, че на този етап това ми е важно".

"В началото, когато започнах да се виждам със Славена ú споменах, че не искам тя /б.а. Соня Немска/ да разбира. Нека да е малко по-така, за да отшуми. Защото знам за какво става въпрос - за заплахи, такива работи... Това е нормално, всяка жена, всеки човек, който има чувства към някой, да реагира по този начин. Защото когато обичаш един човек си готов да направиш всичко. Аз също се борих много, за да задържа връзката със Соня, но просто нещата не се получават. Решихме да се разделим /със Соня/, защото може да се стигне до някакъв фатален край.

"Има още нещо, което ме притеснява - хората виждат мен и коментират мен, аз с кого излизам и аз какво правя, а за нея /Соня/ никой нищо не каза. Затова искам малко да се разбутат, да излязат, да видят и тя какво прави, защото мен ме изкарват, че аз съм най-долният. На мен ми е неприятно, когато упрекват само мен. Аз ненапразно се разделям с някой човек! Защо да се разделям, ако съм щастлив и ми е хубаво? Имало е ситуации, в които не само аз съм изневерявал, а и тя! Нека да го знаят хората, защото те наистина си мислят, че само аз съм човекът, който ги прави тези неща.

Аз ú казах /б.а. на Славена/, че когато се разбере, ще види, че няма да вървят нещата надобре. Искам да кажа, че нито имам отношения с едната, нито с другата. Съвсем съм си свободен, защото наистина изключително много ме натоварват и двете жени. Това не се издържа, аз не мога повече и искам да го споделя, да се спре веднъж завинаги, защото ме натоварва много. Не искам да имам вземане-даване, нито с едната, нито с другата. Наистина ми дойде в повече, не се издържа, не можеш да угодиш на никой!

Соня Немска пред Signal.bg:

"Сега се чух с Денислав и той е казал, че не е нито с едната, нито с другата. Това е абсолютна лъжа. Аз от две години и половина съм с Денислав. Имаме си кризи, които траят понякога 2 дни, понякога няколко месеца, но аз винаги съм била с него. Бях за един месец в чужбина. Като се завърнах, започнах да чувам някакви неща за някаква връзка между Денислав и Славена и най-културно ú се обадих ú я попитах има ли такова нещо. Поканих я дори на кафе да ми разкаже. Денислав като усети, че започва да ме губи, веднага прави контра атака. Намесва трети човек във връзката, за да се изплаша и да се боря за него. Той просто се уплаши, че като отида в чужбина, едва ли не ще остана там. Има ревност и от двете страни. Знам и кой ги е запознал - гримьорката Аделина, която го запознава с всички фолк звезди. Ние се чухме със Славена, но тя ми каза, че не иска да ми разказва за личния си живот. Казах ú, че я разбирам и, че е постъпила наивно, защото не се е запознала дали сме се разделили, дали сме заедно, може би си е позволила да залитне".

"Слушала съм интервюта на Славена във вашето радио, а и в сайта. Тя винаги казва, че не знае как ú се случват тези скандали. Тя била магнит за привличане на скандали. Значи нея всеки иска да я набие - Валя иска да я набие за някаква нейна песен, Соня Немска иска да я набие, защото ú е взела гаджето. Тя замисляла ли се е, че тези скандали сама ги предизвиква. Другото е, че тя казва, че никога не е искала да става известна с личния си живот, искала да е известна само с нейните песни. В същото време се снима и публикува снимките си във facebook и там има две три приятелчета, които все я снимат - я с Денислав, я с някоя приятелка, и постоянно публикуват във facebook, а и също и сериозни медии като в-к "Труд". А после ни лук яла, ни лук мирисала. Ако не искаш да ставаш известна със скандали, няма да се снимаш и да си пускаш по медиите снимките от рождения ден. Във facebook няма да ги пускаш, защото оттам винаги изтича информация".

"Те няма как да са двойка! Когато официално с Денислав обявим, че не сме заедно, тогава може да са двойка. Може да има всичко и от моя, и от негова страна".

"Денислав винаги си мисли, че му изневерявам. Той живее в такъв филм. Това му е в кръвта. Той е ужасно, болезнено ревнив, а винаги в медиите излиза, че аз съм ревнивата и едва ли не го пазя като майка орлица".

"О, не, аз не искам да я сплаша. Аз, ако ми падне... много съм обидена от това момиче и не знам какво ще направя. Тя казала, че едва ли не е пуснала жалба в полицията. Това са абсолютни глупости. Аз имам една неприязън към това момиче още от първата ú песен. Има нещо, което не ми харесва в нея и ето, че съдбата си направи шега".

"Връзката им не е номер на тях двамата. Това е номерът на Денислав, а тя беше използвана, за да стане пак триъгълникът, както преди с Иванина. Някой ден истината ще излезе. Аз много го обичам Денислав и той много ме обича. Обаче всичко идва от него, за да ми се докаже един вид, виждаш ли - аз, която съм поискал, мога да я имам. Както направи в "Big Brother", както направи сега и както е правил с много други момичета, знайни и незнайни".


108    коментара  |    рейтинг: 2.64  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#108   дони  |  9 January.2014 / 16:31

Соня Немска е един психично болен парцал а тоя денислав колко пъти а сложи рога, колко? Заща се излага тая така бе заради един хуй няма достойнство тва момиче пък дете има/ родила на 19 от некъв като нея развей прах/ кво си мисли че ша може да го оттърве тоа кур от путкаторете ли ми то ако не е славена ша да е бенбена или пък путколена абе пълно е с курви и тя си мисли че може да изтрепе всичките ли, ми нали ще си го намери накрая от некоя по печена та ще и завре неко тапа в путката и ша забрави денислав, той като не я обича и уважава курвите ли са виновни бе? Ако я обичаше немаше да ходи от путка на путка...

#107   k0cevaa  |  21 September.2010 / 22:53

;xx nemam kfo da kaja .. oLiig0freniiq d0 shiqq za da stava sh0u .. kLo0unii .. tfa sa x0raa samo za cirka .. ;dd fanetee napraveTee edin turskii seriaL .. reiiTaa vi she bude na max ;d nqmam drugo kfo da kaja .. paLqch0vciTee sa v teatura ;dd

#106   Anonimka  |  20 September.2010 / 00:46

MALE ISKAM SONQ DA Q ODURPA TAQ MURLA :d:d SME6NA E SAMO TAKA SONQ EVALA MN I SE KEFQ

#105   maijk  |  18 September.2010 / 14:00

mamyyyyyyyyyy

#104   ani  |  16 September.2010 / 04:42

az sam za Sonia, hvani q potro6i taz malka varti opa6ka Slavena li e kva e. pevica mi stanala xaxaxa


#103   ani  |  16 September.2010 / 04:34

Dobre beee kav e to densilav zlaten *** li ima ta se karate xaxaxa mn e glupavo taz pak Slavena se ima za 4ovek i tq :D tova sa palni gluposti ne si zaslujava da sarat dve jeni za nqkav si det se misli za kazanova (kele6)

#102   Tita  |  15 September.2010 / 21:49

Male male... taq Sonq izobshto ne e v chas gorkata :X Tu obijda Slavena, sled tova kazva che edva li ne tq i e napravila usluga, sled tova Denislav ne staval a to mai se vijda po pisaniqta ... Potresena sym ...

#101   lili  |  14 September.2010 / 12:36

abe taq bila mnogo smahnata kakwo ima da se karat toi da si izbere s koq 6te bade ako go bie hormona i s hilqda da hodi za kvo trqbva da ima 4ak takiva zaplahi egasi selskite raboti tcttc

#100   Qnichka  |  13 September.2010 / 17:18

:D tragediq :D

#99   nadi_77  |  13 September.2010 / 16:28

Napravo nqmam dumi,kakav sram.Nqmat li pone malko dostoinstvo i dvete,no nai-ve4e Nemska.Ta tozi Denislav ne za parvi pat i slaga roga.Parvi pat se pro6tava,vtori pat,no pri nego e prosto navikv i ne si zaslujava da se izlaga 4ovek zaradi nego,kolkoto i da go obi4a,toi nikoga nqma da prestane.A tazi Slavena vse s ne6to trqbva da probie,da stane izvestna.


#98   rosica  |  13 September.2010 / 09:52

xaxaXA DVE SME6NI I NEIZVESTNI SMATKI SE OPITVAT DA SE REKLAMIRAT NE S KOI DA E AMI S NQKAV SME6NIK


#97   Emanuela  |  12 September.2010 / 17:52

"Taq Nemska li e Frenska li e kakvato 6te da e pla4e za osmiritelna riza...Eiii psihoooo ako bqh na mqstoto na Slavena direktno q polivam sus 2 litra benzin i i palq kle4kata...da goriii ... puuu taq Sonq ima nujda ot mn stabilno le4enie,mnogo si e povqrvala neshtastnicata"

haha +1


#96   p  |  12 September.2010 / 14:59

Dvete se karat tretata pe4eli (nqkoq)

#95   MG  |  12 September.2010 / 12:22

lele kolko ste glupavi ... hihih

#94   duff  |  12 September.2010 / 05:05

A WE TAQ SLAVENA TOCHNO KAKTO KAZVA SONQ NEMSKA "TRAVESTIT" KADE E TRUGNALA DA SE MERI SUS SONQ NEMSKA VSICHKI MNOGO DUBRE ZNAETE CHE SONQ NEMSKA E NE SAMO PO KRASIVA NO I PEE MNOY PO DUBRE OT TAQ IzMISLenA 4APLAA ZA KVA SE MISLI NITO E KRASIVA NITO PEE KATO HORATA CTCTTCTCT A TOQ DENISLAV ZASLUJAVA DA SE OSUZNAQT DVETE I DA GO PREBIQT XAXAXA ;D;D;D;D

#93   Nikolay  |  11 September.2010 / 22:50

kato cheta i se smeq kak mogat da se karat za edin GEi , kazano kultyrno ! Da denislav e gey i izpolzva jenite za da stane izvesten i da prikrie ot okolnite i roditelite si che e gei !

#92   Габи  |  11 September.2010 / 22:36

поредните чалгарски глупости

#91   Play Girl JyJa  |  11 September.2010 / 20:36

Sonq Nemska e izv1n modaaa.. Dali zaradi toq go pravi ili za da e interesna - ne znam i ne mi pyka! Syper izlagaciq e taz.. ,,Travestit" kaza xaxaxa.. mi ti kat mqza6 na 40 godi6na mnogo qsno 4e 6te revnyva6 ot hybavo momi4e kato Slavena ;} Aide s1s zdrave i zanapred ne si pokazvaite seirite pred cqla B1lgaria!

#90   Nicola  |  11 September.2010 / 12:50

Две от всички руси клонинг-чалгарки се карат за мега-тъп селски бек-чукундур.... Нямам думи, да се изтрепат направо, чиста работа!

#89   eli_92  |  11 September.2010 / 08:43

az mislq 4e sonq e luda

#88   ЖоЖО  |  11 September.2010 / 08:03

Еми има достатъчно материал за РПУ-тата,ЧЕСТИТО НА СОНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!

#87   mira  |  11 September.2010 / 01:28

AZ SUM NA MNENIE DA HVANAT DA SE RAZBERAT SONQ I DENISLAV ZAEDNO LI SA ILI NE I DA NE NAMESVAT MOMI4ETO V TIQ INTRIGI...SONQ POSTUPVA MN GLUPAVO S TEZI SMS-I TVA MAI 6TE I IZLEZE PREZ NOSA.//TAQ MAI E ZA PSIHIATRIQ-SON4ETO

#86   mira  |  11 September.2010 / 01:23

OHHHHHHHHHHHHHHHHH TIQ PUK SE ZANIMAVAT SAMO S GLUPOSTI...A PUK SONQ DA GO ZAREJE TOQ QSNO E NA VSI4KI 4E DENISLAV4O SI E JENKAR I PROSTO NQMA DA SPE DA SI PRAI PR

#85   doni  |  10 September.2010 / 22:52

***
Коментарът е премахнат заради неспазване на правилата на сайта!
Signal.bg

#84   Anny  |  10 September.2010 / 18:24

Zashto napadate samo Sonq.. ? ne mislite li,che i Slavena i Denislav sa vinovni.....Slavena se izkara golqma jertva....a Denislav si e edin jenkar,koito ne znae kakvo iska ot jivota....

#83   mn tapo  |  10 September.2010 / 17:54

slavena e kragla nula nito moje da pee samo deto e hubava po dobre model da stane i da spre da vzima 4ujdi maje savet ot men :D

#82   ivo  |  10 September.2010 / 12:01

slu6aite 4ALGA I 6TE USPEETE V JIVOTA!!!!!! GNUSNI KU...I SA VSI4KI 4ALGARKI

#81   bez znachenie  |  10 September.2010 / 04:03

Osven da vi pokaja moite sms-i ot Denislav??!Hahaha toi ne darji na nikoq ot dvete,osobeno pak na Slavena,kak pak ne! A Sonq mu e omraznala otdavna!Toi tarsi neshto novo,toi ne obi4a pokaznost.Toi e Denislav,toi e edin prekrasen 4ovek!

#80   SandarS  |  10 September.2010 / 01:52

Iskam da otpravq tozi komentar kum "slavni i bezslavni",intreresen nikname Sonq beshe purvoto a sega e vtoroto,xaxa i ako iskash da znaesh SLavena prie da ychastva v shouto na Ivan i Andrei zashtoto nqma kakvo da krie i vsichko koeto stana dostoqnie na nas e istina i realnost. Sonq ostavashe da se qvi i po BTV ta tq nqma kakvo da kaje nali i chuhme intervuto po radio SIGNAL + kak mrunka i kak se chudishe kakvo da otgovarq.To se vijda ot komentarite na kude otivat neshtata i se radvam, che edna istina makur i jestoka izliza na qve :))))

Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута