Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Честито! "Пайнер" празнува 28 успешни години

Честито! "Пайнер" празнува 28 успешни години

На 13 февруари 2018-а “Пайнер” отбелязва 28 години от създаването си. През годините компанията е работила с близо 300 изпълнители от жанровете попфолк, поп, фолклор, рок, рап и др. В момента продуцентската дейност на фирмата е насочена предимно в областта на модерния попфолк и българския фолклор.

С името “Пайнер” свързват своя творчески път най-известните имена на фолк сцената, а най-добрите изпълнители и оркестри на българската народна музика също са част от импресарския каталог на компанията.

Като една от най-силните си страни от продуцентската компания изтъкват верния път към публиката, премахването на дистанцията между популярните имена и техните почитатели.

През лятото на 2004-а Националното турне “Планета Прима 2004”, събрало на стадионите в 15 града над 200 000 зрители, преобръща представите за мащабите на явлението попфолк.  

Следващите издания на лятното турне на “Пайнер” надминават популярността на първото като доказват, че успехът не е бил случаен.

“Пайнер” показа реалните измерения на интереса към най-популярния музикален жанр у нас. През тези близо три десетилетия компанията сътвори значителна част от родната музикална история и остава отворена система за изява на човешките таланти и умения, утвърден търговски партньор на много фирми в страната и чужбина.


2    коментара  |    рейтинг: 2.34  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#2   Верка  |  14 February.2018 / 09:32

Да фалират дано!

#1   Fiore  |  13 February.2018 / 23:54

Ивана е най-голямата им и заслужила звезда!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута