ПРОМЯНАТА наближава...

Трио БИК: Не усещаме конкуренция помежду си, отърсени сме от негативизми

Трио БИК: Не усещаме конкуренция помежду си, отърсени сме от негативизми

Илиян, Константин и Борис Дали /© снимка: Планета


Илиян, Константин и Борис Дали разказват как са създали втория си съвместен проект със заглавие “Гол“, който се появи наскоро, седем години след “Палатка“. Споделят също как са запазили приятелството помежду си вече толкова много години.

“Хората виждат, че между нас има приятелство. Ние тримата се уважаваме и винаги сме се забавлявали, никога не сме си казали една лоша дума, нито сме се карали за толкова години. Не приемаме работата точно като бизнес, а като забавление. Не усещаме конкуренция помежду си. Всеки от нас си има своята публика и хората идват на участията ни и ни подкрепят. Затова сме отърсени от негативизми. Никой не гледа в канчето на другия, независимо кой какви успехи има. Даже се радваме, когато на някой му се получи парчето и стане хит. Даваме си съвети, допитваме се един друг за нови песни и с каквото можем си помагаме и не си вредим“ - казва Илиян в “Автограф”.

Той разказва за преживяванията си в Америка, където беше на своето поредно турне.

“Много се радвам, че нашите българи зад Океана са запазили стария дух, който го имахме преди години в България. В смисъл такъв, че каквото и да запея, се радваха много. Това ме върна във времето назад, когато бях в Щатите, защото преди беше точно така. Запеех ли балада, хората също ми се кефеха много. Няколко балади да изпея подред, пак много ми се радваха и пееха с мен. После запявам македонски песни, сръбски, гръцки, нашите си попфолк парчета, пак беше по същия начин. Тогава бях и по-малък преди седем-осем години“, обяснява певецът.

Илиян не крие, че сега вече осъзнава какво му се случва – знае къде отива, пътеката е отъпкана и вече усеща нещата по друг начин. Признава, че този път се е подготвил и с репертоар според вкуса на публиката, защото знае какво харесват хората и какво им докосва душите.

“Намерих много нови приятели. Интересни хора има там. В Америка има много българи, които са успели по един или друг начин,“ разказва още Илиян.

Подчертава, че е имал наистина много хубаво турне, доволен е и от публиката, и от посрещането на хората, от уважението им към него.

“Доволен съм и от себе си. Мисля, че се раздадох много. Чувам, че хората ме хвалят и са останали много доволни, за което им благодаря и се радвам, че съм докоснал душите им“.

Илиян казва, че на българите в Америка им е мъчно за България и за близките им, но не на всички. Има хора, които са от доста време там и те си имат всичко.

“Нищо не им липсва. Запазили са нашето, но си го имат и американското. Имат си всичко, и български магазини, и български заведения, църкви. Дори си произвеждат домашни продукти“.

 


7    коментара  |    рейтинг: 2.56  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#7   JohnWayne6  |  11 February.2018 / 16:08

От тримата предпочитам само Илиян, но като че ли само в дуети. Самостоятелните му песни са адски безмислени. За съжаление не мога да гледам това интервю заради нетърпимостта ми към лигавия Константин.

#6   kkk  |  11 February.2018 / 13:49

Да, вечното оправдание, че не бутали пари и не били лансирани.Ми не, просто са тотално скучни и безинтересни.А пък и остаряха вече.Борис Дали има хубав глас, ама ще си остане с една песен само и то кавър - Пиян.Единствения му тотален хит.След него просто не му се получиха нещата.Не лоши песни изкарваше, но просто все не му достигаше нещо.Илиян изведнъж много дръпна, обаче и на него спряха да му се получават нещата, въпреки че той поне има повече песни, с които ще се запомни + дуетите му с Анелия.Константин е най-хитър от всички.Най-малко талантлив от тримата, но знае около кой да се върти.Направи много дуети и това също му помогна до голяма степен, но и той вече тотален хит (самостоятелен) не може да извади.Фики и Галин са просто нещото, което тийнеджърите харесват.Модерни са, имат визия, следват вълната и нещата им се получават.

#5   НЕМА_ТАКАВА_ДЪРЖАВА_БЪЛГАРИЯ  |  11 February.2018 / 00:30

И тримата изпълнители имат хубави и стойностни проекта,но за жалост някои от тях не ги лансират особено,защото трябва да бутат ПАРИ на ПАЙНЕРА,наистина между тях има приятелство от години,в днешно време тази дума НЕ СЪЩЕСТВУВА в нито една свера и като цяло в живота,доколкото Галин и Фики и още няколко имена,ФАКТ е,че постоянно ни ги набутват с КУПУВАНИ ГЛЕДАНИЯ И С ЛИЧНИЯТ ИМ ЖИВОТ,напоследък това е много голяма новина кой с кого си ляга кой,какъв СКЪП видео клип е направил ит.н.,МУЗИКАТА Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО,не е,като едно време С КЕФ ДА ГЛЕДАШ И СЛУШАШ ДАДЕНА ПЕСЕН,СЕГА ВСИЧКО Е ПОРНОГРАФИЯ! ДА ТЕ Е ГНУС ДА ПУСНЕШ МУЗИКАЛЕН КАНАЛ! това НЕ Е музика! ;)

#4   the boss  |  11 February.2018 / 00:02

От тримата единствено Константин успя да задържи фронта и да пуска хитове. Няма как да има конкуренция помежду им когато не са актуални и нямат хитове. Не хейтвам, говоря с факти. Борис Дали няма хит от години, Илиян се мъчи, но не става (освен дуетите му с Алисия).

#3   azrel  |  10 February.2018 / 22:43

Тотални безинтересници и тримата!

#2   steisi  |  10 February.2018 / 22:40

И тримата са изпята песен вече.

#1   Една птичка лястовичка не прави  |  10 February.2018 / 15:19

Те са най-добрите...!За мен няма Фики няма Галин това са си те.Уникални най,най са!
Това,че няма конкуренция между тях е още по-добре не са правят на това което не са..Обичам,Ви Трио "БИК" :* :* :*

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута