Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Поли Паскова с мегаконцерт в НДК

Поли Паскова с мегаконцерт в НДК

Поли Паскова /© снимка: Планета


Поли Паскова ще направи истински спектакъл, озаглавен "Аз съм, Българийо, твоя дъщеря". 

Събитието на 21 март в зала 1 на НДК и ще премине със засилени мерки за сигурност заради  Европредседателството, концентрирано в двореца на културата.

Концерт-спектакълът ще бъде в три части, като първата включва песни от всички области на България. Втората е кафанска част - с музикантите от оркестър Уникат и гостуващи инструменталисти от Македония.

На сцената ще се качи и сръбската легенда Аце Илич, звезда на Гранд Продъкшън, който покани българската певица за дует в Сърбия. Той отложи концерт в Чикаго, за да пее с  любимката си в НДК.

Третата част ще представи най-силните песни от репертоара на Поли. Сред тях са шлагерните изпълнения, които певицата налага през последните години като собствен стил.

Специални гости на концерт-спектакъла са колегите на Поли Паскова - Николай Славеев, Здравко Мандаджиев и Росица Пейчева.

Наред с концерта, Поли подготвя и 16-ия си самостоятелен албум "Изпращам ти ангели", по едноимената песен, която е подарък от авторката Росица Узунова. Баща й, родопски певец, починал преди година, в съня й изпял песента и заръчал да я подари на Поли Паскова.

"Тази песен е доста специална за мен и ще я изпея на финала на концерта", споделя Поли, която ще представи премиерно и част от песните от 16-ия си албум.

Концертът ще бъде излъчван по БНТ и Планета Фолк - генерални медийни партньори на събитието.  Билети вече се продават в касите на НДК, Ивентим и в СБА-веригата.


0    коментара  |    рейтинг: 1.89  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута