Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Росица Пейчева: Щастлива съм, че съм в "Пайнер"!

Росица Пейчева: Щастлива съм, че съм в "Пайнер"!

Росица Пейчева /© снимка: Планета


Росица Пейчева отбеляза 10 години от старта на соловата си кариера в “Пайнер“ в края на 2017-а. Това е един от поводите изпълнителката да гостува “Край огнището“ и да сподели със зрителите своята равносметка за изминалия и за новите проекти.

“Щастлива съм, че съм в "Пайнер"! Винаги съм казвала и сега ще го повторя, че това е моето второ семейство. Обичам екипите, с които работя като изпълнител. Връщайки се към началото на моята кариера, няма как да не отбележа че бях несигурна, колеблива... Имах нужда от подкрепа и я получих от Мария и Митко Димитрови. Благодаря им от сърце! Точно тогава ми подаде ръка и един колега – Николай Славеев. Много хора ми помогнаха в началото да стартирам като самостятелен изпълнител. Първият ми албум беше “Пея за вас“. С него започнаха и първите ми снимки с телевизия “Планета“. Подкрепата, която получих, винаги ме е стимулирала да правя нови неща, да експериментирам и тези мои опити до сега са били успешни. Надявам се и в бъдеще да е така“ - споделя тя.

През годините винаги се е старала да поднася проекти, които са изпипани до последния детайл. Също така се стреми винаги да изглежда добре, да бъде с интересни носии или красиви стилизирани костюми.

“Изключително добри музиканти са правили аранжиментите на моите песни, за да имат качества и да са издържани музикантски. Имам 7 самостоятелни албума. Бисерчето сред тях е “Мечта“ - един албум, който е направен с много народни инструменти и е заснет с много танцьори в прекрасни кътчета на Родопите. Не мога да пропусна през тези 10 години и експеримента ми, който беше с Родопската сватба. Получи се един добър проект, който бе реализиран в Златоград. Жителите на този красив родопски град също взеха участие и ме подкрепиха“ -  спомня си изпълнителката.

Вече замисля и нови интересни проекти за публиката, които би искала да реализира и представи през 2018 година. Вярва, че и този път ще успеее да предложи нещо интересно, което да бъде една приятна изненада за ценителите на българския фолклор. Отново е поканена да бъде част от журито на фолклорния конкурс “Орфееви таланти“, който ще се проведе на 25, 26 и 27 март в Пловдив.


0    коментара  |    рейтинг: 2.07  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута