Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Миглена Динева с диплома за бакалавър

Миглена Динева с диплома за бакалавър

Миглена Динева официално получи диплома за бакалавър на тържествена церемония в Аулата на СУ “Св. Климент Охридски“. Певицата завърши с отличие специалност Музика към Факултета по начална и предучилищна педагогика.

“Много съм развълнувана и щастлива. Това бе изключително емоционален момент за мен и винаги ще помня този ден“ - споделя певицата пред Планета ТВ.

В залата бяха и нейните близки, които й пожелаха много успехи и попътен вятър в професията. Миглена Динева признава, че мечтае някой ден да има собствена музикална школа, но засега е съсредоточила вниманието си върху работата като изпълнител на музикална компания “Пайнер“.

Заедно със своята сестра Диляна Динева подготвят нови музикални проекти – два от тях вече са готови, а по третият работят в момента. Изпълнителката разкрива, че тази пролет имат намерение да реализират видеоклипове на песните, с които официално да ги представят в ефира на “Планета Фолк“.

Преди това - на 2 март, сестри Диневи ще отлелят за Ирландия, за среща с българската общност в Дъблин. Момичетата не крият, че очакват с нетърпение тази среща и в момента подбират специален празничен репертоар, с който да зарадват почитателите на българския фолклор в навечерието на Националния празник на България – 3 март.


0    коментара  |    рейтинг: 1.40  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута