Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Троен празник в семейството на Атанас Стоев

Троен празник в семейството на Атанас Стоев

/© снимка: Планета


На 18 януари Православната църква почита паметта на Атанасий Велики. Този ден носи повод за празник в много български семейства, а на особена почит Атанасовден се радва в семейството на ръководителя на оркестър “Канарите“ - Атанас Стоев.

Тази година празникът ще обедини три поколения именици – Атанас Стоев, Атанас Стоев – младши и най-малкият представител на музикалната фамилия – Атанас Стоев III. Тържеството ще се състои в София, а всичко го очакват с много радост и трепет, защото това ще е първи имен ден за сина на Джена и Атанас Стоеви. Само след два месеца пък, на 24 март, момченцето ще отпразнува и своята 1-ва годинка.

Със сигурност много изненади очакват и тримата Атанасовци, а поздравителни картички и обаждания  правят горд доайена във фамилията – Атанас Стоев – старши. Ръководителят на оркестър “Канарите“ и съпругата му Надя Стоева посрещнаха  2018-та година в Турция, където бяха специални гости на наши сънародници.

Джена и Атанас Стоев – младши пък преди няколко няколко дни се завърнаха от зимна ваканция в Пампорово, която ги зареди с много настроение и емоции за големия празник, съобщават от Планета ТВ.


3    коментара  |    рейтинг: 3.66  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#3   Комшийката Наска  |  18 January.2018 / 21:50

Пак се скри дъртата скумрия.
Бога гледа , всичко вижда срамота!

#2   Иво  |  18 January.2018 / 11:32

Джена отдавна не ни беше досаждала, колко много била щастлива с онова джудже съпруга си. Е, реши да ни напомни!

#1   Съседка  |  18 January.2018 / 11:31

Честит имен ден,Наске!Всичко най-хубаво и не се сривай като предната година само и само да не почерпиш при положение ,че и аз имам имен ден и не дойдох с празни ръце,че е много смешно да си спираш телефона,да не отваряш входната врата и да надничаш зад пердетата.Живи и здрави!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:



Магазин за бижута