Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Ивана: Няма от какво да се притеснявам, винаги съм била открита пред публиката

Ивана: Няма от какво да се притеснявам, винаги съм била открита пред публиката

Ивана /© снимка: Планета


Януари е знаков месец за Ивана. Тя празнува и имен, и рожден ден, а в първия ден на Новата година пусна нова песен след дълго затишие. “Твое копие” мигновено се превърна в хит и предизвика възторжени коментари, че Певицата на народа отново е във вихъра си, съобщават от Планета ТВ.

Клипът прилича много повече на кино, отколкото на обикновено музикално видео. Ивана признава, че идеята не е нейна, а на дъщеря й Теодора, до която често се допитва за съвети в работата си.

 “Знаеш ли каква симбиоза има между нас – между новото и различното, което е в нея, и класиката в мен, която е минала през всичко, за което тя тепърва ще се бори – признава Ивана в интервю за в. “Уикенд“ и допълва: "Нищо друго да не съм направила в този живот, фактът, че имам най-прекрасната дъщеря на света, ми стига. Тя ми е повече от музиката, от песните, от връзките, от любовите, от всичко! Тя е над всичко“.

Певицата признава, че работата е нейното най-точно огледало. Най-успешните проекти на изпълнителката са тези, в които разказва за самата себе си, а “Твое копие” не прави изключение.

Щастлива е, че публиката я хареса от първо слушане и неслучайно, като жест към меломаните Ивана пусна в официалния си YouTube канал – Ivana PlanetaOfficial оригинала на песента, както и специална версия, създадена за DJ-те и нощните клубове.

“Тази песен беше готова отдавна, но искахме да излезе точно на 1 януари, като знак за ново начало "– не крие Ивана и споделя, че когато историята в даден проект е нейна, той е най-успешен.

"Признавам това, което е свързано с мен, без да се интересувам от другите. Аз съм артист, който трябва да усети това, което прави. В последната година започнах все повече да се превръщам в събирач на истории. Изслушвам хората, разпитвам приятелите си какво са изживели и после го пресъздавам. Но когато става въпрос за мен, е най-истинско. Няма от какво да се притеснявам, аз винаги съм била открита пред публиката като артист и човек“.


5    коментара  |    рейтинг: 2.42  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#5   Любка Иванова  |  13 January.2018 / 19:08

Добре,че е Дулколакса,иначе става лошо!

#4   Иво  |  13 January.2018 / 15:53

Мале, тази жена се е стопила направо!

#3   Starata sekira  |  13 January.2018 / 15:37

големите български градове, включително London, New York и прочее, категорино откзваме да разрешим чалга сборища и публични изяви на простакеси тип сръпски певачки по кафани .. полицията трябва да се активира и да разтури всеки опит за подобни антиобщественни прояви. Да се арестуват всички подстрекатели, да им се наложат санкции, затвор порицание и солени глоби ...

#2   Шампанско и сълзи  |  13 January.2018 / 14:53

Ивана трябва да направи турне в София, Пловдив, Варна и Бургас !
Хайдееее да го организират и да се казва IVANA BEND PROFESSIONAL ~!!!!~

#1   Starata sekira  |  13 January.2018 / 12:38

ибахти джуките дето са и присадили на таа певачка ... направо да и бяха присадили свинска глава... тва е класиката в жанра ...тъпа изкуствена грозна претенциозна

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута