Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Илиян: Феновете са най-точната и адекватна скала, измерваща кой колко е успешен

Илиян: Феновете са най-точната и адекватна скала, измерваща кой колко е успешен

Илиян /© снимка: Планета


Илиян е в силен творчески ентусиазъм. 2017-а бе една от най-успешните за изпълнителя, а плодовете от труда си той бере с пълна сила всеки ден.

Дуетът му с Алисия - “За последно” е една от песните, които оставиха ярък отпечатък в сърцата на публиката с въздействащ текст, в който всеки може да открие себе си. “ГОЛ” пък, в трио с Константин и Борис Дали, е от онези забавни парчета, които винаги ще радват ухото.

“Феновете са най-точната и адекватна скала, която измерва кой колко е успешен. Фактът, че песните ни се повтарят и потретват в дискотеките е достатъчно показателен. Имам възможността да съм на участия в цялата страна, а и не само, и съм с достатъчно ясна представа кога едно парче се харесва и кога не. Феновете решават, те са най-важните. Всичко останало е суета” - споделя Илиян след поредна среща с феновете в клуб във Велико Търново, пише Планета ТВ.


3    коментара  |    рейтинг: 1.96  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#3   devil  |  15 January.2018 / 22:33

добре де с това изказване да вземе да се замисли, почти никой не го харесва защо продължава да се напъва в музиката като човек със запек

#2   Любка Иванова  |  13 January.2018 / 13:10

Добре , че има един фен , който да му даде реална представа за всемогъщият му интергалактически успех и той му е любовник циганена Ричи.

#1   steisi  |  13 January.2018 / 10:39

Оф, тия като няма какво да кажат и почват с клишетата.Илиянчо никога няма да бъде това, което беше.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута