Избери хитовете на четвърто тримесечие / Финален етап

Джулия: Публиката е най-големият стимул

Джулия: Публиката е най-големият стимул

Джулия /© снимка: Планета


Джулия, която стартира като изпълнител на "Пайнер" преди две години, вече се нарежда сред успешните изпълнители, а това я прави истински щастлива.

Усеща подкрепата на музикалната компания, успяла е да открие правилния екип, а високата оценка на публиката я вдъхновява да продължава в същия дух.

“Пожелавам на всички да бъдат живи и здрави, да продължават да ни подкрепят, защото това е най-големият стимул да продължаваме да работим по този начин и се надявам да не ги разочароваме никога” - казва изпълнителката пред Планета ТВ.

През 2017-а Джулия зарадва своите почитатели с четири проекта. Началото беше дадено от “За мене край си” ft. Анелия, последвано от дуета с Константин “Ще ме научиш ли”. Колаборацията с Галена, “Поздрав за жена ти”, също бе посрещната с ентусиазъм от феновете. През декември си появи и самостоятелният проект на певицата, озаглавен “На Дявола жената”.

Тези хубави песни провокираха и искрената благодарност на Джулия за прекрасните емоции, които й донесе изминалата година: “Благодаря за многото усмивки! И най-вече благодаря за хората, с които ме срещна тя! Нека 2018-а година бъде още по-добра за всички”.


2    коментара  |    рейтинг: 2.23  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#2   Starata sekira  |  11 January.2018 / 21:33

истинаската цивилизована публика ще затрупа таа певачка и с още по-голямо желание разни галки с планина от развалени яйца .. а си представете теа чалга пачаври н асцена примерно във Виена ... дали ще ги оставят живи?

#1   фенка на Галка  |  11 January.2018 / 17:25

Поредната жалка имитация на Галка. Ама поне покрай Галка пайнера измисли втора матрица

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута