Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Теди Александрова: Правим по-разчупени неща, но не забравяме и стойностния попфолк

Теди Александрова: Правим по-разчупени неща, но не забравяме и стойностния попфолк

Теди Александрова /© снимка: Планета


Теди Александрова е едно от най-актуалните имена в попфолк жанра в последните няколко години. Младата изпълнителка не крие, че да бъде част от звездите на музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ за нея е било една мечта, която е щастлива, че е успяла да осъществи.

“Аз слушам всякакъв вид музика, но знаех, че попфолкът е стилът, в който евентуално мога да постигна успехи в България и затова се насочих към него. За щастие този стил все повече се променя и се получава точно това, което на мен ми се прави“ - казва тя пред “Планета“.

Певицата е на мнение, че именно фолкът е най-характерната музика за Балканите, в която ще има хляб още дълги години.

“Това е музиката, в която хората припознават себе си вече 20 години, което е съвсем показателно, че нещата не замират, както си мислят много “доброжелатели“. Напротив, ние се развиваме, правим по-разчупени, по-различни неща, като същевременно не забравяме и стойностния попфолк. Така че при нас има от всичко“ - категорична е Теди Александрова.


13    коментара  |    рейтинг: 2.23  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#13   Starata sekira  |  11 January.2018 / 22:01

тоа ДжонГей е насекомо, което с удоволствие бих изпльокал със чехал или навит на руло вестник .... имам инфо че е педераз някой знае ли му адреса да го проверим на място дали мърда или фърка ;)

#12   До JohnGayne  |  11 January.2018 / 00:38

Само паразитно същество с неясен произход като JohnWayne6 може да слуша и харесва тази ломска к*рволеса... Каквато певицата, такива и феновете!

#11   krasiva_roza  |  11 January.2018 / 00:21

Точно,заради такива,като нея т.н. ''изпълнители'' съсипаха този жанр,затова така се мрази тази музика,а се гледаше и слушаше с кеф,сега я превърнаха в порноиндустрия подобни екземпляри,като това момиче без никакви гласови качества и стойностни проекти с изключение на 1-2 песни! ;)

#10   devil  |  10 January.2018 / 22:07

най-долнопробния регистър на поп фолка си мангасарке, зареди такива като теб жанра е оплюван вземи се отрови

#9   Ти ли ма  |  10 January.2018 / 18:32

Точно ти Тедо и още един два екзембляра във вашата фирма съсипахте жанра.

#8   Mariq Miteva  |  10 January.2018 / 18:09

Statii kato tazi sum chela mnogo puti veche.... !

#7   JohnWayne6  |  10 January.2018 / 18:05

Добре казано. Харесва ми, че се пускат разнообразни песни, но нейният стил ми е много любим от последните неща, които съм чул от Пайнер. Тя наистина успя да се разграничи от всички останали и да предложи нещо ново. Даже може още да експериментира и с текстове и музикално, и ще й се получи! Само да не казва втори път Н-думата, защото това беше много голям гаф и пълна глупост, за която се опитвам да забравя.

#6   05  |  10 January.2018 / 17:35

Какво значи по-разчупени проекти?

Вие, уважаема артист-изпълнител, както обича да ви нарича Вашия началник-сринахте този жанр вие го сразихте със земята. Преди имаше стойностни песни, имаше хитове, имаше прекрасни мелодии, с хубави лирични или път закачливи дори пиперливи текстове. Имаше не толкова лъскави, но красиво заснети клипове.Имаше турне. Имаше и слава Богу все още има истински певци.

От няколко години насам жанрът наистина се промени-всичко стана еднотипно, пошло и вулгарно, но за сметка на това вървящо в клубовете. Вие новите артисти вярвате, че гледанита в милиарди а в Ютуб ще ви осигурят хита-не хитът е поръчан преди това в поредната чалготека. А гледанията те са купени. Имате ли хит? НЕ, за да стане една песен хит тя трябва да се запомни. А вашите нови песни се помнят точно 5 минути. Те не минават през сърцето на публиката. От години върви едно и също-блудкаво и дори гадно. В някои текстове директно се пее за удоволствието от това да консумираш дрога. Текстовеге са брутални, без рима, без ритъм в тях-създадени изцяло да обслужват еднотипния ритъм и мелодия. Лесно смилаема, но и лесно забравяща се-такава каквато върви при собствениците на клубове. И Вие наричате това хит. Клиповете и падналите ниско да участват в тях предимно българки и българи са представени като тунинговани, лесно достъпни, лъскави, обилно разголващи се и кълчещи се подобия на човешки същества. Хората, личностите имат достойнство, интелект. Артистите имат достойнство, имат имидж, колкото и да са провокативни и скандални не си позволяват да се дуят пред публиката си. Не при вас това го няма. Както вече и няма поп-фолк.

#5   Иво  |  10 January.2018 / 17:34

Коя беше ти и от позицията на каква се изказваш? Кога си правила стойностен поп-фолк и какво помниш ти от жанра? Защо на такива глупачки им се дава ефирно време бе хора?

#4   Евгени  |  10 January.2018 / 16:05

Г-це Александрова, смело мога да заявя, че точно Вие качествения попфолк никога не сте и го помнила, за да го забравяте.
С нищо ама с нищичко не сте допринесла за добруването на собствения си жанр, дори напротив - всичките ви успехи (които само вие си възприемате като такива) са изцяло за сметка на добрия имидж на попфолка, граден от много по-кадърни хора от Вас. Като прибавим към вашия паразитизъм и този на други ваши колеги, се получава днешната окаяна картинка на бранша - пълна катастрофа.

#3   Starata sekira  |  10 January.2018 / 16:00

таа певачка не е добре ... разчупена чалгия няма .. простаци!

#2   ella  |  10 January.2018 / 14:53

Кога за последно си изпяла качествен и стойностен текст, Теодоро? (Не, че си само ти де...)

#1   Любо  |  10 January.2018 / 14:39

Всичко, което правите сега е едно голямо НИЩО.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута