Избери видеоклиповете на четвърто тримесечие / Финален етап

Кали: Никак не ми е лесно, но не съм от хората, които се оплакват

Кали: Никак не ми е лесно, но не съм от хората, които се оплакват

Кали /© снимка: Планета


Кали изпрати доста продуктивна и успешна година. Тя успява да съчетава умело професионалните си ангажименти с тези на родител на три деца, без да се оплаква.

“О, никак не е лесно. Но аз не съм от хората, които се оплакват. Работя, изкарвам пари и се справям. Няма да давам и съвети на хората как да си гледат децата. Когато човек прави нещо, трябва да си дава сметка защо го прави. И като мрънка, и не е доволен, да се сърди на себе си, защото никой не му го е направил на сила. Смятам, че родителите са отговорни за собствените си деца. Отдавна живеем в демократични условия и можем да избираме как, с кого, колко и какво да правим. Така че аз съм си избрала да имам три деца и за мен е огромно удоволствие, радост и любов да знам, че ги имам“ - признава изпълнителката в интервю.

Единственото, на което иска да научи своите деца, е да са честни и работливи, а за всичко останало имат пълната свобода да живеят живота си както сметнат за добре.

“За мен е важно да са честни първо към себе си и след това към хората. Мързелът е един от най-големите пороци не само за мен и в божиите закони го пише. Леността е порок, просто в днешно време му казваме мързел. За какво си тук на тази земя и дишаш кислорода на останалите, ако няма да свършиш нещо полезно“ - казва изпълнителката.

За 2018 година Кали си пожелава само здраве – за нея и близките й, а както сама допълва: “Всичко останало зависи от мен“.


5    коментара  |    рейтинг: 2.82  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#5   Петър Василев  |  14 January.2018 / 09:35

Номер 3, на "ти" се говори, когато познаваш някого! Още повече, че щом някой не си е написал името, едва ли трябва да се взима мнението му под внимание! ;) Тук опцията за "коментар" е коментиране на новината, не личен чат с останалите! Айде, пийте си хапчетата и не пишете глупости из сайтовете, само за да принизите виртуално някой успял до вашето ниво!

#4   До 3  |  13 January.2018 / 04:12

Със сигурност си бил в комисията, от злоба вече получаваш пристъпи, новата Ванга хахахаха. Дипломите и са с покритие и с много труд, знае много добре гръцки и английски, с испанския се оправя, а децата и са прекрасни, само на много тъп човек би му пукало от колки бащи са. Да не говорим, че е най-успешната и актуална певица от старото поколение след Деси Слава.

#3   до 2  |  11 January.2018 / 00:44

Няколко езика? Имаш предвид лош испански и цигански?
Три деца от четири бащи! Постижение...
Защити диплома по философия върху Ницше с думите пред комисията: "Аз първо си написах текста и след това прочетох Ницше", Каприев се чудеше да се смее ли, да плаче.
Магистратурата я плати на 40% във факултета по психология и кара практика при добрата си приятелка Стела Богомилова, която има нелегална фондация с неустановено финансиране.
Наистина "браво"!

#2   Петър Василев  |  10 January.2018 / 19:03

Кали, най-добрата си, мила! Успешна кариера 20 години, 3 прекрасни деца, няколко дипломи, няколко езика и още, и още! Срещу теб да бягат не могат да те стигнат, само лаят кучетата! ;)

#1   Fergalicious  |  10 January.2018 / 11:58

През няколко седмици тази я хваща разстройството и прави обществеността кафява с опитите си да се изказва смислено по всякакви теми... Кали, отдавна си жалка!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута