Избери Фолклорна песен 2017/ Финален етап

Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация с исторически концерт в "Арена Армеец"

Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация с исторически концерт в "Арена Армеец"

Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация се събират за първи път заедно на голяма сцена, за да зардват феновете на рок музиката с исторически рок концерт в зала "Арена Армеец". Легендарните банди, основоположници на българския ню уейв и пънк рок, и създатели на ъндърграунд културата в края на  80-те и 90-те години на миналия век, щеизлязат в оригиналните си състави, както и с новите си попълнения на 21 април 2018-а.

Близо 40 музиканти ще се качат последователно на сцената, за да изпълнят на живо в тези състави някои от любимите култови песни на поколения българи. "Бате Гойко", "Най-щастливият ден", "Под шарената сянка", "Само двама" и още много класики ще звучат под мотото "Въпреки всичко!" – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието… Именно през 2018-а всяка от тези групи навършва 30 години от създаването си.

Билетите за неповторимото музикално събитие на 21 април 2018 г. в зала "Арена Армеец" вече са в продажба on-line в системата на Еventim.bg. Цената им е 35 лв. за терен. В продажба са и няколко сектора със седящи места на цена 40 лв. В деня на събитието и на място билетите ще са съответно по 45 и 50 лв.


0    коментара  |    рейтинг: 1.80  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута