Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Джена: Гледам повече себе си, не се вълнувам дали съм фактор в попфолка

Джена: Гледам повече себе си, не се вълнувам дали съм фактор в попфолка

Джена /© снимка: Планета


Джена разказва как са прекарали празниците и каква е била първата Коледа за малкия й син Наско.

“Изкарахме празниците много приятно. Цялото семейство посрещнахме Бъдни вечер и Коледа по традиционния начин. Изпратихме старата година с нейните различни емоции и разбира се имахме една щура Нова година, защото бяхме отново на работа. При мен има една хубава промяна, хубава енергия и емоция. Като цяло сме живи и здрави и сме много спокойни с моите двама прекрасни Насковци” - споделя тя в “Автограф”.

Разделя живота си на две - преди раждането на бебето и след неговата поява. Дори с Наско се чудят как са живели досега без него.

 “Той промени живота ни изцяло. И сега си давам сметка за много неща, сякаш дори и лоша мисъл не ми минава през главата. Не допускаш да ти минава такава” - подчертава певицата.

Любовта, която получава от сина си и от съпруга си, влага в своята работа. Двата й нови албума са факт като единият е фолклорен - “Срещна ни хорото”, а другият е събрал попфолк песните й от последните години - “Да ти бъда корона”.

“Много съм горда. “Срещна ни хорото” е албум, който сам говори за себе си, сам се представя. Това е албум-мечта. Аз мечтаех да издам фолклорен албум, само че трябваше да му дойде времето, за да бъде подплатен с правилната музика и песни, а по-добри от оркестър “Канарите” в случая няма как да си представя” - признава тя пред водещата Галя Димитрова.

С албумите Джена отбеляза и своя десетгодишен юбилей, откакто е артист на музикална компания “Пайнер”.

“Появих се като едно обикновено момиче, което не знае нито как да се гримира, нито как да се облича, нито как да говори и как да се държи, без нужните обноски. Единствено съм разчитала на собственото си усещане за оцеляване, на силата, която имах, на амбицията да искам да бъда и аз някоя, желанието за голямата сцена. От дете съм си представяла, че ще пея на големи сцени, че това е моят живот. Аз ако не пея, не мога да живея. Сега на този етап съм малко по-улегнала и гледам повече себе си и музиката, и не се вълнувам толкова дали съм фактор в попфолка. Ценя и работата на колегите ми. Осъзнах, че когато сме сплотени и когато се уважаваме помежду си, нещата вървят за всички. Когато има агресия и напрежение между нас, не е добре за никого” - обяснява тя.

В момента подготвя ново парче, което ще е в стил Джена, но не иска да издава подробности преди да излезе. Казва само, че няма намерение да изневерява на хубавата музика и на емоционалните текстове, защото когато се подведе, греши всеки път.


9    коментара  |    рейтинг: 3.05  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#9   abi  |  5 January.2018 / 22:24

Напълно подкрепям, това е най-искреното интервю на Джена, което съм гледала. Вярно е, че детето я е променило и малко я е свалило на земята.

#8   АБВ  |  5 January.2018 / 14:14

Гледах интервюто. Няколко неща ми направиха положително впечатление и смятам, че е редно да се споменат. Първото е, че след като смени Бони изглежда изключително добре, за щастие полилеите, плафоните и другите странни неща, с които я кичеше този човек са в миналото. В този аспект промяната е повече от успешна, най-сетне Джена изглежда като една нормална, поддържана, добре гримирана жена. Второто, което ми направи изключително добро впечатление е, че е осъзнала колко абсурдно се изказваше преди няколко години. Тук отново промяната е успешна. Изобщо Джена е изключително променена от известно време, знае си мястото, знае, че има успешни песни, но има и неуспешни такива, някак си по-фина и прецизна е в поведението и изказванията си, което заслужава да се отбележи. Смятам, че вече и самата тя е осъзнала, че не е необходимо да приличаш на цирков артист за да привличаш вниманието около себе си, няма нужда от високопарни изказвания и тежкарско поведение за да те харесват и уважават хората.

#7   Melisa  |  5 January.2018 / 02:04

Нямате ли си друга работа че коментира те погледне те себе си квисте селени Сигорно сте толкова грозни маймуни вие и на малкия и пръс не можете да и стъпи те когато коментира те се замислете те мазници отидете да пиете едно топло мляко и си лягаи те и Неси забравяи те беберони те

#6   Борислав  |  4 January.2018 / 22:55

Джена - ти си неотразима, страхотна и несравнима...... Ти си номер едно, спор няма, пееш страхотно, имаш много красив глас. Браво

#5   Original  |  4 January.2018 / 21:14

Визията на човек не е по шаблон! Джена може да изглежда както си иска!

#4   райна  |  4 January.2018 / 20:15

Защо не си оправиш зъбите, грозни са


#3   ...  |  4 January.2018 / 19:10

Няма как да си фактор с тези зъби

#2   Ели  |  4 January.2018 / 16:56

Косата е УЖАСНА!!! Как може такъв кич?

И тази селянка няма никакъв вкус. Лятото ходеше с онова джудже съпруга си с шапки Гучи, които са ужасно кичозни, сега пак е сложила някаква панделка на марката. Самата марка не прави добър тоалет!

#1   браво джена!!!  |  4 January.2018 / 16:26

„ Ценя и работата на колегите ми. Осъзнах, че когато сме сплотени и когато се уважаваме помежду си, нещата вървят за всички. Когато има агресия и напрежение между нас, не е добре за никого“............. само в това е радоста на живота.......... тази патека и нищо друго!!!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута