Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Ралица Грудева от "Гласът на България" с първи проект/ Промо

Ралица Грудева от "Гласът на България" с първи проект/ Промо

Ралица Грудева от последния сезон на "Гласът на България" представи сингъла "На бара", който е с участието на Александър Христов.

Песента е по тест и музика на двамата изпълнители, а аранжиментът е дело на Алекс Нушев. Видеоклипът е поверен на Йордан Петков.

Ралица е млада, обаятелна, всеотдайна и много талантлива. Родена е в град Ямбол и там прави своите първи стъпки в света на музиката. На седем години постъпва в музикалната паралелка на ОУ “Любен Каравелов“ в Ямбол с усилено изучаване на пиано. Същата година проличава и нейният певчески талант и е поканена за член на детска вокална група „До Ре Ми-ни“. С тази група идват и първите награди от много конкурси на местно и национално ниво.

Не закъсняват и самостоятелните и изяви като паралелно с тях започват усилени уроци в класа на вокалния педагог Мария Ангелова. С нарастваща страст продължава средното си образование в музикалната паралелка на Гимназия “Васил Левски“ в родния си град с инструмент пиано.

Същевременно продължават участията и на родна и международна сцена като те са съпътствани с много награди и признания за нейният талант. След завършване на средното си образование тя продължава да трупа знания и да се усъвършенства в Нов Български Университет в София в класа на доц. Етиен Леви и Нели Маринкова, със специалност Поп и джаз пеене.

Не допуска компромиси в работата си и продължава да покорява музикални върхове. Пише стихове и текстове за песни и показва, че не само е изключителна певица, а и талантлив творец.


5    коментара  |    рейтинг: 3.18  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#5   Росен Алвев  |  3 January.2018 / 19:31

Няколко пъти съм ходил в бара, където Ралица Грудева пее - много е добра, пее всякаква музика и се справя чудесно. Парчето е супер, много танцувално, текста е добър, весел и леко закачлив, но музиката ужасно ми напомня тази в едно руско парче ;

https://www.youtube.com/watch?v=N2i0xvcFUZ0

#4   Като тебе съм сама....  |  3 January.2018 / 17:48

Невероятна песен,грабна ме от първото слушане и не мога да спра да я слушам!

#3   krasi  |  3 January.2018 / 17:40

grandiozna kakto vinagi

#2   Нели  |  3 January.2018 / 16:37

Успех на момичето, талантливо е, безспорно! Трябва й хит, за да се наложи, обаче!

#1   boli me kura  |  3 January.2018 / 16:20

porednata bg pa4avra !!!!!!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута