Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Биляна от Трио Сопрано: Разбирам, че съм била част от една огромна конспирация

Биляна от Трио Сопрано: Разбирам, че съм била част от една огромна конспирация

Биляна от Трио Сопрано /© снимка: MediaCafe.bg


За Биляна от Трио Сопрано концертът на пловдивския фестивал Капана Фест в Коледната вечер със сигурност ще остане незабравим.

В самия край на участието, Петя извиква при себе си джуджета от формация “Елика”, които се развихрят в романтичен танц, и точно тогава Дядо Коледа сваля червените си дрехи под аплодисментите на хората около сцената. Биляна, която въобще не предполага какво й готвят най-добрите й приятелки и бъдещият й годеник, вече плаче от радост.

Любо пада на колене и изважда годежен пръстен, който е точно по мярка на красивата оперна певица, а след минути е в нейните обятия. През цялото време на видеостената на сцената върви добре познат епизод от сериала “Приятели”, на който пише: “Ще се омъжиш ли за мен, Биби?”

“Както разбирам, съм била част от една огромна конспирация без нищо да подозирам. Беше прекрасно и днес съм много щастлива” - с усмивка разказва щестливата певица пред Планета ТВ.

В подготовката на романтичната изненада се включват много приятели на двамата. Всички обаче пазят тайната повече от месец, а Любо е организирал всичко от най-малкия детайл, като основни помощници са Петя и Габриела от Трио Сопрано.


0    коментара  |    рейтинг: 2.23  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута