Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Звездите на "Пайнер" по няколко телевизии в Новогодишната нощ

Звездите на "Пайнер" по няколко телевизии в Новогодишната нощ

В Новогодишната нощ популярни и обичани изпълнители на “Пайнер“ ще гостуват в няколко телевизионни програми като хитовете им от 2017-та ще радват зрителите.

Празничната програма на “Планета“ и “Планета HD” ще изобилства от любими видеоклипове, а спектакълът “16 години Планета ТВ“ е властелина на ефира, защото освен по музикалните канали с марката “Планета“, той ще се излъчи и по bTV.

Началото там е 30 минути след настъпването на Новата 2018 година. Преди това, отново по bTV, зрителите ще видят Галена, Фики и Веселин Маринов, които ще изпеят някои от най-обичаните си песни с Ку-ку бенд и ще отправят Новогодишни пожелания към зрителите.

Тези, които изберат Военния телевизионен канал в първите часове на Новата година, ще се насладят на звездите на “Планета Фолк“, които гостуват там с двучасова селекция от най-добрите фолклорни мелодии за 2017 година.

В ефира на “Планета Фолк“ пък залагат на юбилейните концерти на оркестър “Канарите“ и оркестър “Орфей“.

Истинското забавление в Новогодишната нощ обаче, ще бъде в нощните клубове в цялата страна. Най-много звезди на музикална компания “Пайнер“ ще гостуват в зимните ни курорти – Банско и Велинград. За българите в чужбина също предстоят незабравими музикални срещи – Новата година те ще посрещнат с Крисия D, Деян Митев и орк. Кристали.


0    коментара  |    рейтинг: 1.88  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута