Избери Фолклорна песен 2017/ Финален етап

Ева, Йоана и 4Magic в решаваща битка на финала на X Factor

Ева, Йоана и 4Magic в решаваща битка на финала на X Factor

/© снимка: X Factor


Епична музикална битка между отбора на "Момичетата" и отбора на "Групите" ще излъчи новата музикална звезда на България по време на големия финал на X Factor тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

На 17 декември Ева, Йоана и 4 Magic ще трябва да покажат най-доброто от своя вокален и артистичен потенциал, за да впечатлят българската публика и да се преборят за победата в пети сезон на шоуто.

Всеки един от финалистите ще изпълни едно самостоятелно парче и дуетно изпълнение с гостуваща музикална звезда.

Специални гости на дългоочаквания финал ще бъдат Кристиан Костов, Михаела Маринова и Християна Лоизу – едни от най-обичаните млади изпълнители на българската сцена, които вече имат и международни успехи. В кулминацията на вечерта в залата ще прозвучи и неподражаемият глас на Маргарита Хранова – певицата, оставила свой отпечатък в родната музика. 

"За първи път в историята на шоуто в България имаме група на финал. От друга страна имаме безкомпромисни артисти в лицето на момичетата, така че публиката ще бъде изправена пред изключително труден избор. В неделната нощ финалистите трябва да вложат всичко, което сцената на X Factor им е дала до този момент", коментира екипът на шоуто. Победителят ще получи специална награда, както и възможност за бъдеща музикална кариера.

Големият финал на X Factor "Сътворението на звездите" е тази неделя от 20:00 ч. по NOVA.


1    коментар  |    рейтинг: 1.44  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   Стан  |  16 December.2017 / 12:08

Навсякъде по света на финала канят по 1,2, дори 3-ма световно известни изпълнители. Аз тук не виждам и едно световноизвестно име. Големите претенции за шоу номер едно си ги задръжте за себе си, защото този сезон е повече от бутафория! Иначе от финалистите съм за 4 Magic, но честно казано не им желая да победят!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута