Избери Фолклорна песен 2017/ Финален етап

Крум - открито за промените в Хит Мюзик и причините за творческата си пауза / ВИДЕО

Крум - открито за промените в Хит Мюзик и причините за творческата си пауза / ВИДЕО

Крум /© снимка: Signal.bg


Крум, който си даде творческа почивка, се завръща с поредица от нови проекти. След хитовата си балада с Емилия - "Едно сбогуване", идва ред и на други парчета, които ще бъде представени на меломаните в следващите месеци, а първото от тях се очаква да излезе до края на 2017-а.

За отсъствието си от музикалната сцена певецът разказва в "Открит микрофон" на Signal.bg, че не е взето импулсивно, а е дълго премисляно.

"Винаги влагам цялото си същество, цялото си сърце, без значение точно какъв музикален експеримент правя. Не ми беше приятно да спра, беше ми много трудно, честно казано, след много разговори и разсъждения, че съм зациклил, което аз го чувствах и моите съветници също го казаха. Много е важно отстрани да има кой да те чуе, да те види и да те "нахрани" по най-градивния начин, така че да те накара да се вслушаш" - сподели той пред водещата Емилия Стоянова.

"В тези месеци се опитах да се обера, защото ми се бяха насъбрали освен професионални емоции - разни премествания, които натоварват, разсейват, размиват, така и лични неприятни емоции, и доста неща, които минават през главата на човек, той може и малко да откачи... Човек трябва да се поскрие, за да бъде полезен и сам на себе си, а не вреден. Мисля, че дойде един момент, когато аз започнах да си вредя сам на себе си" - призна изпълнителят.

Той разкри, че в момента не поддържа контакт с Оцко и обясни, че работи с друг продуцент, който е новият собственик на Хит Мюзик.

Вижте подробностите около новите проекти на изпълнителя, промените в музикалната компания и отговорите на въпросите на зрителите в интервюто, което Крум даде за "Открит микрофон" с Емилия Стоянова.


6    коментара  |    рейтинг: 2.29  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#6   mitko93  |  16 December.2017 / 00:38

Харесвам интервютата на Крум. Откровен е, забавен и усмихнат.
Парчето със Сузанита определено не е мой тип, но баладичната песен с Емилия беше добър ход. Желая му успех!

#5   Мони Бонбони  |  15 December.2017 / 17:22

Много си подхождате с твоята приятелка в клипа ти едно сбогуване

#4   Нели  |  15 December.2017 / 15:14

Поканете Вилислав

#3   Симеон  |  15 December.2017 / 12:39

Супер интервю. по-принцип не ме кефи Крум за песните му да не говорим, но поне е искрен и точен!

#2   Даниел  |  15 December.2017 / 11:52

Много силно интервю на водещата Емилия Стоянова,точно и на място.Евала на Крум за искренноста и конкретните отговори,поне вече всичко е ясно.Поздравления за баладата с Емилия и успех на новите проекти

#1   Маги  |  15 December.2017 / 11:36

Поздравявам Крум за искреността в това интервю! Изгледах го с интерес и мога да кажа, че ми направи страхотно впечатление - не увърта, говори открито, директно и точно! Ето така трябва да се отговаря, а не с превземки или не ми се коментира този или онзи въпрос. Успех и чакам новите песни!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута