Избери Фолклорна песен 2017/ Финален етап

Показаха как се стигна до изгонването на Луна от Big Brother (ВИДЕО)

Показаха как се стигна до изгонването на Луна от Big Brother (ВИДЕО)

Луна /© снимка: NOVA


В Big Brother: Most Wanted видяхме безпрецедентните събития, които разтърсиха Къщата и доведоха до принудителното отстраняване на Луна от шоуто.

По време на живото предаване онзи ден Луна бе изгонена от шоуто, а до крайно решение се стигна заради физическа агресия от страна на певицата срещу Съквартирантите ѝ.

След като зрителите видяха малка част от станалото, на следващия ден бе показано какво точно се е случило в най-известната Къща и как се е стигнало до нарушение на най-важното правило за живот в нея.


22    коментара  |    рейтинг: 2.52  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#22   Верка  |  11 December.2017 / 09:25

Луна ги разби - буквално и преносно! Гордея се с нея!

#21   Фенка на Галка  |  9 December.2017 / 23:15

С тоя нейн сурат, по- добре да хване да се скрие някъде по шуменско.

#20   Cecko  |  9 December.2017 / 22:53

Bravoooo Lun4eee taka trqbva ti si super geroi nqma taka da se dava6 celuvkiiii....

#19   Ники  |  9 December.2017 / 21:02

Добре ги подреди Лунето! Малко им беше! Трябваше много по-рано да ги пребие! Браво на нея!

#18   ivo  |  9 December.2017 / 18:36

Стадото не обича различните, обявява ги за странни и луди. Хора ВИЕ, може да сте странни и луди за нея ;) и още колко човека удариха и нападнаха тази жена и без никакво наказание, народе пълно бездушие цари! - цирка не е в това шоу, ежедневието ни стана също такова.
ПОТРЕС!

#17   Mr. Sexy  |  9 December.2017 / 17:07

Луна е голям талант. Вярно е, че шлагерите са й типични 90-тарски песничкижот рода на \"Тук-там\" и \"Бягайте крачета\", но по гласови данни не отсъпва на Глория, Дачева, Екстра Нина и всички други от първото поколение. Луна също така е композитор и текстописец на много от песните си.

Ето някои уникални балади от Луна:
- \"Скитница\"
- \"Назови ме\"
- \"Пепел\"
- \"Аз не съм жена само за един мъж\"
- \"Любов от пръв поглед\"
- \"Не чух да кажеш никога любима\"
- \"Простих на думи\"

#16   Fergalisious  |  9 December.2017 / 16:47

ЗВЕРСКИ НЕРВИ трябва да има всеки човек, когато му се наложи да дели едно пространство с
1) Просто олицетворение на модерния българин - Динко
2) Наркоманско недоразумение, което се мисли за певец и има по-голямо самочувствие от малкия си пенис - Константин
3) Елитна държанка, която НЕ може да пише правилно на родния си език - Светлана
4) Човек, който ОПИТВА НАПРАЗНО да смени българското в себе си, като се изкарва американец - Джино.
5) Дебело недоразумение, което има остър език, но половин октава правилно трудно хваща - Фънки
6) Баба, която вместо да си гледа внучетата, които НЯМА, тръгнала да става известна чрез залязващата слава на щерка си - Людмила

Дори да е ненормална жената и да си живее в своя свят, КОМУ ще е лесно да пребивава с толкова болни хора??? Аз лично НЕ бих издържал. ЩО ЗА ВИП е сбран там? Моля ви се, ДЪРЖАВАТА Е БОЛНА щом гледа, обсъжда и допуска до личното си пространство образите на подобни недоразумения. А вие сте седнали Луна да обсъждате. Много нормално реагира в среда с болни простаци!

#15   Елисавета  |  9 December.2017 / 16:26

До Фенка на Галка и JohnWayne6 - Фенке...чувала си за Глория, Камелия и всички големи имена на фолка. Тези имена ще оставят ярка звезда в този стил музика, за разлика от Галка. 20 и кусур години са на върха и имат вярната публика. След 10 години от Галка и помен няма да има. А ти JohnWayne6 - как можеш да наредиш Луна до имена като Глория и Тони Дачева?!! Нима тя е равна с тях? Какви са техните песни и какви са на Луна песните? Къде са Глория и Тони Дачева, къде е Луна? Замислете се и двамата.

#14   Фенка на Галка  |  9 December.2017 / 16:25

А и с тези пластмасови очила за 6 лева и с грозните китайски парцалки от Микро магазин „Липненски“ за по 20-ина лева.. само парадира, милата, Луда... Цяла България я съжалява таз туркиня(вероятно дори още по- лошо- мангасарка)

#13   Фенка на Галка  |  9 December.2017 / 16:20

Подозирам, че Луда сама си пише положителните коментари.

#12   LuNa  |  9 December.2017 / 16:07

Ima kompleksi.Izbiva si kompleksite

#11   LuNa  |  9 December.2017 / 16:05

Luna ima psihichesko otklonenie.Kazvam go savsem otkrito.

#10   JohnWayne6  |  9 December.2017 / 14:37

Тони Дачева, Глория, Луна, Сашка Васева, Румяна, Цветелина, Екстра Нина - това бяха част от най-големите звезди на 90те. Някои от вас, които не са били родени тогава, е нормално да не го знаят. Така че замълчете, че ставате смешни.
Само защото сте забравили или не ви харесва една изпълнителка, или не сте били родени в този период, не значи, че даден изпълнител не е бил популярен и обичан. Погледнете реално на нещата.

#9   JohnWayne6  |  9 December.2017 / 14:33

Луна е звезда. Тя е една от най-отличителните попфолк певици. Коя от днешните нови фолкпевици ще остане във времето с песен, която всички ще помнят? Луна го е постигнала с "Тук там", "Не става", "Чики-чики".
Харесвам нейния образ, който е показала в това шоу. Не го гледам, но съм гледал отделни клипчета с нея. Намирам я за интересна и забавна.Тя знае как да прави шоу. Да, някъде може да прескача границата, но ми е слабост и много я харесвам. Всички останали в къщата трябва да се лекуват, май само този Джино е нормален, всички други са някакви bully-та и селяни.

#8   hahhh  |  9 December.2017 / 13:19

аз се чудя защо я вкараха въобще...тя има психични отклонения и й липсва чувства за самооценка..нз на какво се дължи самочувствието й след като години никой нищо не знае за нея и няма една песен,а е *звезда*....в формата показа какви НЕ трябва да бъдем...и още нещо-тая жена трябва да се ЛЕКУВА!!!

#7   Фенка на Галка  |  9 December.2017 / 13:18

Всички бяхме чували за Камелия, Ивана, Глория, Румяна, Екстра Нина, Емилия, Нелина.. дори и за не чак толкова стойностните Мира, Кати и т.н. Но никой не беше чувал за чалга недоразумението Луда.

#6   Фенка на Галка  |  9 December.2017 / 13:13

Ще вика „измекяри“ и „търтеи“ на хората. Тя е баш търтея в къщата. Не пипна нищо, веднъж не почисти, веднъж дори! Само дефилираше насам- натам и дразнеше обстановката. Правеше се на звезда, каквато всъщност не е и най- вече НИКОГА НЕ Е БИЛА. Та дори и едно време, никой не знаеше за такава чалга парясница, Луда.

#5   Фенка на Галка  |  9 December.2017 / 13:10

Луна е Лухче и има турски(възможно дори и цигански) произход! Това вече го знае цяла България! Да спре да се прави на такава, каквато не е. Долна парантия. Това е тя.

А Джена си остава една надута свиня. Все пак, тя такава си е родена. Може би само Луда е по- зле от нея.

#4   JohnWayne6  |  9 December.2017 / 12:54

Браво на Луна. На лошите с лошо трябва да се отговаря. Много, много я харесвам! Всички в тая къща са боклуци, без нея.

#3   Марко Димов  |  9 December.2017 / 12:32

Луна не е изгонена, а само поиска да напусне.Така направи и Дебора.И двете по собствено желание си тръгнаха, но понеже ги бавят, започнаха да предизвикват палячовците да ги изкарат.И нали е по-удобно да кажат, че са изгонени, така е представено.
Друга е темата, че Луна дори поиска да вкарат адвоката й.Това вече беше неизгодно и направо решиха да се отърват от нея.Нищо обаче не е минало.
И за да се замаскира целия панаир, буквално в последния момент се заформи скандала Динко-Джино, който е личен и не виждам, какво ги касае продуцентите личния живот и задължения на всеки един от тях, че така разпалено разчоплиха случая.

#2   Елица  |  9 December.2017 / 12:11

Сега се опитват да очернят Джино, но хората не са толкова тъпи. Ако беше извършил всичко, в което го обвиняват щеше да е в затвора, в Америка има закони за разлика от България. Освен това никой от измамените няма черно на бяло, че е давал пари, кой дава ей така 20 хиляди на ръка. Джино победител!

#1   Nasko  |  9 December.2017 / 11:59

Всеки на нейно място би постъпил така! Не стига че другите почнаха първи особено бай ганьо, те също проявиха агресия обаче за тях санкции няма... Който ще да спечели за мен Луна си остава най-атрактивния участник и единствения достоен победител този сезон!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута