4 дена до ПРОМЯНАТА...

Б.Т.Р. представя нов албум с концерт в зала 1 на НДК

Б.Т.Р. представя нов албум с концерт в зала 1 на НДК

Б.Т.Р. /© снимка: Личен архиив


На 29 март 2018 година една от най-обичаните български рок групи Б.Т.Р. ще представи 11-ят албум в дискографията си. Дългоочакваният концерт-премиера ще бъде първата самостоятелна изява на голяма сцена на групата за последните 3 години.

Албумът, озаглавен „Невидими стени”, включва 10 песни с определено завръщане към твърдия звук. Първият сингъл от албума - песента „Моята сила”, вече се радва на огромен успех, а видеото е дело на актьора Асен Блатечки, който този път влиза в ролята на режисьор. Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на БТР.

„Това е една от най-дълго записваните ни песни – работим по нея в студио от началото на годината. Ние винаги си поставяме много високи изисквания към музиката си. От 3-4 мастъра на песента Наско избра това, което е най-близко до нас като звук. Не гоним срокове и решихме, че ще работим по сингъла, докато постигнем желаното звучене“, коментира Славчо Николов.

„Моята сила” има над 150 хиляди гледания в YouTube, а от месец юни тази година вече и в родния радиоефир.

Вокалистът на групата Атанас Пенев сподели, че паралелно с работата по новия албум „Невидими стени“ групата ще продължи да се изявява на клубната и концертна сцена у нас, за да радва почитателите на българския рок.


5    коментара  |    рейтинг: 1.73  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#5   Страхил  |  6 December.2017 / 08:12

Не може да се правят сравнения между Галена и БТР. В своята сфера Галена вероятно минава за качествен музикант, а за чалгарите е върха на сладоледа. За рокаджиите обаче БТР са далече от върха. В действителност болшинството Български рокаджии слушат чужди групи и то с право. От тия 11 албума на БТР някой може ли да изброи повече от 3 - 4 песни без да проверява в Гугъл ?

#4   Сони  |  5 December.2017 / 22:11

И какво като може да си позволи песен от Кости или да снима клип в САЩ? Нима това прави песните и стойностни или гласовите и възможности по-големи?

#3   фенка на Галка  |  5 December.2017 / 15:43

Ей Софка, ти чуваш ли се кви ги говориш? Галка прави песни и клипове на световно ниво, а БТР са група на ниво концерти в гаража! БТР могат ли да си позвлят песен на Кости? А да снимат клип в САЩ?

#2   София  |  5 December.2017 / 12:55

Ти сериозно ли? Наско има брутален глас, отвява всяка чалга певица и когато е пълнел зали, Галена, Преслава и други любителки на плейбека са си търсили спонсори...

#1   фенка на Галка  |  5 December.2017 / 10:09

Могат само да си мечтаят да стигнат нивото на Галена...

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута