Избери хитовете на четвърто тримесечие / Финален етап

Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017

Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017

Читателите на Signal.bg номинират най-добрите изпълнители, които ще се борят за наградата "Фолк идол на годината".

До 7 януари 2018 година може да дадете своя глас. Трябва да номинирате ТРИМА ИЗПЪЛНИТЕЛИ, които според вас са се справили най-добре през 2017-а година. Изпълнителите, които съберат най-много гласове, ще оформят топ 10 на най-добрите фолк звезди през годината.

За 8-ми път потребителите на най-посещавания музикален портал ще определят кой е "Фолк идол". Избирането на претендентите за приза ще стартира на 15 януари 2018 година.

ВАЖНО!!!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА НАПИШЕТЕ ДВЕТЕ СИ ИМЕНА!

ВСИЧКИ ПОВТОРНИ ГЛАСУВАНИЯ ОТ ЕДИН И СЪЩИ IP АДРЕС СЕ ПРЕМАХВАТ АВТОМАТИЧНО!


Софтуерът, който използаме, проверява IP-адресите на потребителите. Проверява също от кой сайт влизате в Signal.bg, с цел анулиране на читатели, които са ползвали proxy сайт преди да посетят Signal.bg. По същата причина проверява и браузъра ви. Прави се проверка и на интернет доставчика ви, за да се види дали имате динамично IP. Динамичното IP може да се променя от потребителя, но само в определени цифри, с което софтуерът познава дали някой се опитва да гласува повторно. Анулирането на гласове се извършва автоматично от програмата след като бъде приет вота ви, затова ви приканваме да гласувате само по веднъж, за да може да подкрепите любимите си изпълнители!

ПОСТОВЕ, В КОИТО НЕ СА ПОСОЧЕНИ ПО ТРИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НОМИНАЦИИ, СЕ АНУЛИРАТ!

Нямате право да номинирате изпълнители, които не са реализирали песни или клипове през 2017-а година!


  рейтинг: 2.20  |  Принтирай

Магазин за бижута