Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Дий: Исках да си тръгна от Big Brother още миналата седмица

Дий: Исках да си тръгна от Big Brother още миналата седмица

Дий /© снимка: NOVA


Дий е вторият Съквартирант, който напусна най-известната Къща по волята на зрителите. Пред Ники Кънчев рапърът призна, че не му е достигнала психика и останалите са далеч по-големи играчи от него.

По време на живото предаване в понеделник вечер зрителите видяха и бунта на най-търсените звезди срещу Луна, който доведе до престоя на певицата в затвора на Къщата.

Това обаче не я спря да се разхожда по нервите им и много скоро Динко предприе напълно нова тактика срещу нея. Луна и най-близката ѝ приятелка Мариела пък направиха нова режисура в собствения им филм и влязоха в ролята на екзорсисти, които се опитват да изкарат злите духове от Людмила Захажаева.

"Запознах се с много готини хора в Къщата, с които със сигурност ще поддържам контакт и след предаването. Заради този факт се чувствам като истински победител. Ако трябва да бъда честен, исках да си тръгна още миналата седмица, очаквах да изляза и вчера" - сподели Дий в "На Кафе" след излизането си от Big Brother: Most Wanted.

"Имах спор с Кирил заради Мариела, защото я съжалих, но тя не го оцени. Явно има лицемерска маска, която не е за мен и съжалявам, че се скарах с Кирил. Той е много в час и разбираше добре какво се случва в Къщата" - коментира споровете си рапърът.


2    коментара  |    рейтинг: 1.73  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#2   Nasko  |  29 November.2017 / 19:55

Същия смешник като Тото 6 от 49.. Когато никой не ги знаеше правеха дуети с известни фолк певици само и само да ги забележи някой, после като им порасна работата почнаха и те да плюят по поп-фолка сакън да не са по-назад от стадото дето по принцип си плюе щото е най-лесно така!

#1   Манол  |  29 November.2017 / 18:39

Изкъпи се и се скрии е паляк грозен ,смешен и безизвестен,че чак през нета ми вониш!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута