Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Неочакван флирт и тежки разногласия в Big Brother: Most Wanted

Неочакван флирт и тежки разногласия в  Big Brother: Most Wanted

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted live от 20:00 часа по NOVA един Съквартирант ще се раздели с Къщата само седмица след влизането си в нея.

Преди това Динко и Луна ще се впуснат в неочакван флирт, Кирил и Мариела ще се изправят един срещу друг, а сблъсъкът между двамата ще отприщи истинска лавина от неразбирателства.

Последните дни отношенията между Динко и Луна са все по-интересни. Двамата ту се карат за нещо, ту си помагат или се забавляват заедно, но винаги търсят компанията си.

Тази вечер ще видим как Динко по всякакви начини ще се опитва да привлича вниманието на екстравагантната певица, а тя от своя страна ще бъде негов съучастник във всички лудории, които бизнесменът измисля. След дълги разговори, песни, танци и прекарано време заедно, Луна ще попита Динко в прав текст дали изпитва нещо към нея, а какво ще отговори той, предстои да разберем.

Номинираните Кирил и Мариела също ще застанат под светлините на прожекторите, но далеч не с флирт помежду си. Варненецът все още не може да преглътне номинацията на Нордел, а тази вечер ще видим как недоволството му към нея ескалира след няколко чаши вино.

Мариела обаче далеч няма да си мълчи, а противоречията между двамата ще дадат начало на истинска лавина от скандали между младия борсов агент, Дий и Динко.

Един от шестимата номинирани Съквартиранти – Луна, Динко, Людмила, Фънки, Кирил и Мариела ще се раздели с Big Brother: Most Wanted тази вечер, само седмица след влизането в шоуто. Кой ще бъде той, ще определят само и единствено зрителите на NOVA.


1    коментар  |    рейтинг: 1.93  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   Верка  |  20 November.2017 / 16:49

Луна е супер!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута