Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Тото: Още не мога да осъзная, че съм победителят във VIP Brother 2017

Тото: Още не мога да осъзная, че съм победителят във VIP Brother 2017

Йонислав Йотов - Тото, който е победителят във VIP Brother 2017, разказа за живота си в Къщата.

“VIP Brother е красив експеримент с душите на хората. Това е най-великото шоу” - сподели той при гостуването си в “Събуди се” и допълни още:

"Още не мога да осъзная, че съм победителят във VIP Brother 2017. Не мисля в момента за стойността на приза или за допълнителните отговорности, които носи. Не мога да го усетя още като победа. Аз просто излязох от Къщата. В момента съм свободен. Може би след седмица ще разбера, че съм победил”.

“Въздухът в Къщата е различен. Енергията на всички хора, събрани там, е много силна, защото самите те са силни. Всеки един от участниците във VIP Brother 2017 ако влезе в стая, пълна с хора, дори да не го видиш, ще разбереш, че е там и ще усетиш присъствието му. Те просто променят въздуха. Имаме аурата да променят атмосферата” - на мнение е изпълнителят от СкандаУ.

“Смятам, че това наистина беше сезонът на любовта. Big Brother поиска да определя непостоянните си отношения с шеф Петров, а аз му отговорих, че сигурно са любов. Щом тук откривам любов, то със сигурност това е сезонът на любовта”, заяви той.

Тото сподели, че сега могат да бъдат приятели и с шеф Петров, въпреки всичките им разногласия в Къщата и ще продължи да поддържа отношенията си с Енджи Касабие, Дани Златков и Цуни, с които е станал близък в Къщата.

ВИЖ/ Тото и Галин вдигат градусите с #MeGusta, VIP Brother 2017


5    коментара  |    рейтинг: 1.59  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#5   steisi  |  12 November.2017 / 09:28

Томно този злобен върл селтак ли трябваше да спечели.И между другото освен, че прилича на маймуна, танцува като такава.Много е смешен, но явно не се вижда отстрани.

#4   plamen  |  12 November.2017 / 08:13

Исках Маргарита Хранова да спечели, защото тя е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВИП в къщата и най-достойния човек там. Тя нито се кара с някого, нито лежа и спа като Тото, нито направи някакви зулуми като него!!!! За пореден път стана ясно, че Биг/Вип/ Брадър е една НАГЛАСЕНА ПРОДУКЦИЯ!!!!!!!!!!!!

#3   4estniq  |  12 November.2017 / 00:52

Нямам нищо против Тото, но беше прекалено нагласено, особено като остана с Маргарита Хранова накрая!Още преди няколко седмици си пролича, че продуцентите го бутат, защото реално преди това той спеше по цял ден и не беше интересен на публиката.Явно му подшушнаха да се активизира...Ситуацията беше грозна спрямо Марги, която беше единствения ВИП в къщата и с най-голяма подкрепа сред секвъртирантите!Всички знаем от години, че е нагласено от самото начало кой да печели и кой да бъде гонен от къщата, и точно поради тази причина трябваше Марги да спечели.Да уважат тази достойна жена!Уви, не стана така...

#2   Neli  |  11 November.2017 / 20:27

Nai smeshniq I nezaslujil pobeditel do sega

#1   Ivo  |  11 November.2017 / 19:49

Не съм фен на Галин, но трябва да призная, че има присъствие, има ритъм, имаше добра хореография!

А този Тото, извинявам се, какъв певец е, било то и рапър? Все някакви гласови данни не се ли изискват? За хореография и държание на сцената няма да говоря - кръгла 0!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута