Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Поредица от трудни решения за Саня, Криско, Заки и Любо в X Factor

Поредица от трудни решения за Саня, Криско, Заки и Любо в X Factor

/© снимка: X Factor


Музикалните столове извадиха от зоната на комфорт жури и участници след поредица от трудни решения и оспорвана надпревара

Изпитания, дилеми и впечатляващи гласове бяха в центъра на тренировъчния лагер на X Factor през изминалата вечер. По време на сериозните предизвикателства станаха ясни и категориите, които четиримата ментори ще напътстват в пети сезон.

Тази година Саня ще работи с отбора на Момичетата, а Криско ще предава опит на категория Момчета. Участниците от 25+ ще получават напътствия от Заки, а Групите ще се консултират с Любо.

Музикалните столове изпратиха към следващия етап на шоуто – Къщи на съдиите, някои от най-изразителните участници на кастингите като Дахмара, Джини, Теодор и други.

“За мен ще бъде чест да си в моя отбор“, заяви просълзена Саня след представянето на 15-годишната Мирослава Тодорова. Единствената дама в журито сравни изпитаната емоция с  представянето на Кристиан Костов, който започна звездната си кариера именно в X Factor България. Тази седмица менторите ще се срещнат с потенциалните финалисти в последния етап преди голямата сцена – Къщите на съдиите.

Какви ще бъдат решенията на менторите в Къщите на съдиите, кои участници ще продължат към големите на концерти, ще  стане ясно в неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA.


0    коментара  |    рейтинг: 1.99  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута