Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Веселин Маринов стартира есенно турне

Веселин Маринов стартира есенно турне

Веселин Маринов /© снимка: Личен архив


Веселин Маринов ще стартира есенното си турне в началото на следващата седмица. Изпълнителят вярва, че предстоящите 8 срещи ще бъдат толкова емоционални и незабравими, колкото летните концерти.

На 9 октомври в Казанлък ще се състои първият спектакъл, Ямбол е втората спирка от есенното турне като срещата с публиката там е на 10 октомври, а Сливен и Стара Загора посрещат Веселин Маринов съответно на 11 и 12 октомври. Концертът в Ботевград ще се състои на 16 октомври, този в Пирдоп – на 17-ти. Финалните два спектакъла са на 18 и 19 октомври в Сопот и Карлово, а кулминацията ще се състои в зала 1 на НДК – София.

Както певецът вече обяви, поради големия интерес концертите ще са два – на 23 и 24 ноември. Бенд на живо ще акомпанира песните на обичания изпълнител на сцената, а неговият балет е подготвил оригинални хореографии. Спектакълът ще бъде изпъстрен със светлинно шоу и специални ефекти.

 “Нямам търпение за срещите ни следващата седмица в Казанлък, Ямбол, Сливен и Стара Загора! Фактът, че тръгваме отново на турне, не означава, че с екипът ми не продължаваме да работим по двата концерта в НДК на 23 и 24 ноември. Надявам се да видим с някои от вас и през двете уникални вечери, които ви подготвяме с бенда и екипа”, сподели в социалната мрежа Маринов.

Билетите вече са пуснати в продажба онлайн.


1    коментар  |    рейтинг: 2.34  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   Анни  |  4 October.2017 / 12:56

Кога,къде????
Да ме чака тръгвам с него това е добра новина!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута