Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Мария напусна VIP Brother 2017

Мария напусна VIP Brother 2017

Мария поиска разговор с Big Brother. В Изповедалнята тя сподели желанието си да напусне Къщата завинаги.

Довод за това се оказа дъщеря й Марая. "Моята най-важна мисия е тя" - заяви фолк звездата. Чаровното миньонче е на мнение, че дъщеря й има нужда от нея. И не скри от Big Brother, че всичко в Къщата ще й липсва.

Така Мария доброволно реши да прекрати участието си във VIP Brother 2017. Тя имаше една минута да напусне Къщата и заяви, че ще остави половината от сърцето си в нея.

В студиото тя даде искрено и лично интервю пред Миглена Ангелова. Мария сподели, че е най- разочарована от Енджи. А достоен победител за нея е верният й другар в Къщата- Цуни.

Вижте как Мария коментира участието сипред Голямата сестра:


3    коментара  |    рейтинг: 2.14  |  Принтирай
Етикети: Мария, VIP Brother 2017.

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#3   mn  |  3 October.2017 / 14:34

Ето сега е времето Маро, за уроци по правоговор и маниери, възпитание и отношение към хората. Ти беше най-голямата трагедия в къщата невъзпитана и говореща на диалект.

#2   Алекс  |  3 October.2017 / 11:19

Ех как ме хвана яд.Заради нея го гледах

#1   аман  |  3 October.2017 / 11:07

Офф пак се почна като с Преслава преди време. Имала желание да напусне, е, не става така. Всички участници в Vip Brother подписват договори, в които има определени клаузули. Не бива да напуска който, както и кога си пожелае и му е удобно. В случая на Мария,в договора й е написано да излиза през вечер за да поема участия и очевидно да излезе, когато изрази желание за това. В такива "случайности" сами си вярвайте.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута