Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Мария помири Съквартирантите във Vip Brother / ВИДЕО

Мария помири Съквартирантите във Vip Brother / ВИДЕО

/© снимка: Vip Brother 2017


Кухнята на Ада, където главен готвач е Шеф Петров, постоянно ври и кипи. Освен скандали, манджите на готвача вече успяха да омръзнат на Съквартирантите, най-вече заради постоянната миризма.

Готвейки обаче, Шеф Петров не пропусна отново да даде компетентния си съвет към Цуни, че Мария не е подходящ избор за жена и той трябва да си намери "едно хубаво свястно момиче".

Думите на Шефа успяха да достигнат до ушите на Мария, което предизвика гнева ѝ и тя реши да нападне открито готвача. Точно толкова беше нужно, за да бъде забъркан поредният скандал в Къщата, а замесен в него отново е Шеф Петров.

След подобаващата порция скандал, която изобилстваше с грубост и обиди от страна на Шефа, Мария показа своята слабост и заяви в Изповедалнята пред Big Brother, че ѝ липсва мирът в Къщата.

За да го възвърне отново сред Съквартирантите си, певицата реши да сподели своята вечеря с надеждата, че така Къщата отново ще се превърне в дом на любовта, а не на скандалите.

Чаровното миньонче определено има подход и успя да усмири дори непримиримия Шеф Петров, който се поддаде на неустоимото предложение за вечеря в мир и разбирателство.

"Разнеженият" от Мария - Шеф Петров дори реши да зарови томахавката с Антон Стефанов и двамата най-сетне се сдобриха!

Дали мирът в Къщата ще се задържи за дълго, предстои да разберем.


1    коментар  |    рейтинг: 2.22  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   12  |  29 September.2017 / 13:50

Falshiva

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута