Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Румина: Не съм от изпълнителките със супер човек зад гърба си

Румина: Не съм от изпълнителките със супер човек зад гърба си

Румина се завърна на сцената на попфолка това лято. Певицата разкри в "Открит микрофон" на Signal.bg, че причината за петгодишното й отсъствие е желанието да се посвети изцяло на отглеждането на сина си.

"Не съм от изпълнителките със супер човек зад гърба си, за да си позволявам разни глезотии, но аз и не искам. Исках в първите години да се посветя изцяло на сина ми, да съм до него, да му дам изцяло моето внимание и да го виждам как расте. Реших да отложа връщането си на сцената, но винаги съм искала това да стане, въпросът беше кога точно" - разказва тя пред водещата Емилия Стоянова и признава:

"Музиката много ми липсваше, много! Въпреки че има и нещо друго - попфолкът не е това, което беше!".

Заредена с нова творческа енергия, изпълнителката на Ара Мюзик пусна втори видеоклип след рестарта на кариерата си. Казва, че в проект са още няколко песни.

Вижте в интервюто какво разказа Румина за срещата си с Виктор Касъмов, за новите условия, при които работи сега, за приятелството й с Емануела и какви отговори даде на въпросите на зрителите.


11    коментара  |    рейтинг: 2.45  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#11   ...  |  27 September.2017 / 15:22

Странно,допускаш същите правописни грешки като самата Румина,дали самата тя не си пише положителните коментари....честно казано,нормално е,все пак не е Алисия ха-ха

#10   Мира  |  27 September.2017 / 09:59

Не че защитавам Румина, но доколкото чух! Емилия каза, че тя и Алисия са двете в Ара от по-старите певици и е факт, а Румина само потварди! Не се е сранявала с никого! На мен интервюто ми хареса! Много реално гледа на нещтата, добра преценка за това какво се случва в поп-фолка! От мен успех!

#9   ...  |  27 September.2017 / 09:02

Как може да се слага на едно ниво с Алисия,тотален смях.Слез на земята,не харчи пари на вятъра от човека зад теб,а си гледай детето

#8   .....  |  26 September.2017 / 20:48

"И фолк певица в „Бандата на Универсалните"

#7   JohnWayne6  |  26 September.2017 / 17:19

Много приятно интервю!
Успех на Румина!

#6   Георги  |  26 September.2017 / 16:31

Трудно го изслушах, а каквото успях - нищо не разбрах. Очевидно ще чакаме да видим, но мисля, че няма да успее да се завърне.

#5   Моника - Македонија  |  26 September.2017 / 15:12

Румина навистина е еден прекрасен и позитивен човек, тоа се гледа. Прекрасно интервју, секој збор е кажан на место. Браво! Навистина ги гледа работите по друг начин и во право е за се. Успех Руми!

#4   Петър Василев  |  26 September.2017 / 14:01

Много добро интервю! Виждам осезаема промяна в Румина, вече се е превърнала в истинска жена. Помъдряла, улегнала ми се струва. Еми каза нещо много важно за днешните песни, над което трябва да се замислят изпълнителите - На кого искате да се харесате на поп почитателите или на попфолка?! Нито едните ще ви припознаят, нито другите!

#3   Вероника  |  26 September.2017 / 13:34

Румина е супер позитивен човек, хареса ми! Има реална самопреценка за нещата в поп-фолка, трябват й обаче силни хитове, за да успее да се завърне подобаващо.

#2   Ивайло  |  26 September.2017 / 13:32

Страхотна си Румина! Определено завръщането ти е ударнор продалжавай в същтия дух и ще успееш!

#1   Истината  |  26 September.2017 / 13:12

Голямо нещо ще предложиш. Сто пъти повтори думата НОВО НОВО НОВО... А песента не става за слушане - тъпотия искам те стискам те. Що не се разкарате завинаги? И ти и малоумната Ара Фен тв? Тъжна работа. НЕ СТЕ МОДЕРНИ ВЕЧЕ.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута