Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Българка от Норвегия спечели журито и публиката на X Factor/ ВИДЕО

Българка от Норвегия спечели журито и публиката на X Factor/ ВИДЕО

/© снимка: X Factor


Музикални открития и емоционални развръзки превзеха сцената с появата на кандидатите за музикално шоу № 1 през изминалата вечер.

За дългия път от Норвегия до сцената на X Factor България разказа 25 годишната Вирджиния Събева. “Не обичам да говоря, много по-спокойна съм, когато пея“, добави чаровната кандидатка, която доказа твърдението си с непоколебими вокал и присъствие на сцената.

След тежка операция на зрението, която възпрепятства явяването му през 2015 година, сега 20-годишният Теодор Стоянов докосна жури и публика с въздействащо изпълнение, което му даде зелена светлина за тренировъчния лагер.

Станислава Василева от Бургас получи оценка за “най-доброто изпълнение на песен на Адел в историята на шоуто“, а влюбените Виктория и Марио направиха своя най-добър ход, решавайки да се явят заедно на сцената на X Factor.

Кандидат за шоуто и почитател на Васил Найденов разбра, че е по-добре да остане в ролята на фен, а комик претендент си даде сметка, че е по-добре да остави музиката за фон на забавните истории.

Какви ще бъдат стъпките на талантите в следващите етапи на шоуто и кои кандидати за голямата сцена ще получат одобрението на журито по време на кастингите, предстои да разберем.


0    коментара  |    рейтинг: 2.21  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута