Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Звездните коментатори на VIP Brother за Мария/ ВИДЕО

Звездните коментатори на VIP Brother  за Мария/ ВИДЕО

Снощи стартира новият сезон на VIP Brother. Сед Съквартирантите е и попфолк певицата Мария.

С 10 албума зад гърба си, с над 120 песни и много видеоклипове певицата безспорно е сред най-популярните и ярки знаменитости, които ще наблюдаваме в най-любовния сезон на риалитито.

“Правила в моя живот не съществуват – обичам да бъда провoкативна и секси, понякога много секси. Пиша си почти отличен 6" - заяви тя във визитката си и призна, че се чувства влюбена, обгрижвана и щастлива жена.

"Аз нося любовта вътре в себе си и мога смело да се нарека една подвижна любов".

Родната звезда влиза в Къщата на лов за предизвикателства и позитивна енергия. Изглежда невероятно и отлично го знае. Никой не може да остане равнодушен към провокативното ѝ секси поведение. А дали то ще ѝ помогне да извоюва една от лидерските позиции в Къщата, предстои да разберем.

Днес в "На кафе" бяха и първите коментари за участниците в новия сезон на VIP Brother.

Пред Гала Зейнеб сподели, че симпатизира на попфолк певицата Мария, тъй като покрай работата си с нея я познава.

"На мен много ми харесва самочувствието, което Мария има - лъха увереност и респект дори" - сподели тя и подчерта, че хитовата изпълнителка е доста луда, но би могла да се превърне и в домакиня и да покаже по-кротката си страна.

"По някой път прекалено голямото самочувствие не стъпва на сигурна почва. Уважавам това, че има самочувствие и има защо - години наред се е задържала на сцената като популярна личност. Хубава е, с много хубав стил, тя е една от малкото певици в България, които се обличат прекрасно. Тя по-скоро ще се затвори, защото е свикнала да влиза в медийното пространство изключително подготвена" - подчерта Маги Желязкова и допълни:

"Тя е човек, напуснал семейното гнездо. В момента не е толкова финансово стабилна. Влизането й във VIP Brother до голяма степен е заради финансовата облага, в което няма нищо лошо".

Иво Танев обаче се противопостави на двете дами и заяви, че изпълнителката влиза, за да се покаже отново на хората и да си направи реклама.


0    коментара  |    рейтинг: 2.88  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута