Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Здравко Мандаджиев: От дете ме влече фолклора

Здравко Мандаджиев:  От дете ме влече фолклора

Здравко Мандаджиев /© снимка: Планета


Дни преди началото на Новата учебна година Здравко Мандаджиев си спомня за песните от своето детство и първия учебен ден.

“За всеки човек детството е много скъп спомен. Моето детство беше изпълнено само с музика и песни. От 4-годишен свиря на акордеон и пея. Наистина моето детство е незабравимо и вълшебно! Спомням си първата песен, която изпълних пред публика – “Мен ми е драчко”, когато бях на 4 години и излязох на сцената с акордеончето. Мога да кажа, че от дете ме влече повече фолклора” - казва изпълнителят пред Планета ТВ.

Здравко Мандаджиев разказва, че сега на своя малък син Димитър пее народни песни. Признава, че момченцето много харесва тази музика, но той се старае да научи и различни детски песнички. Иска му се да има като неговото детство, изпълнено с много песни, игри и веселие.

“Първият учебен ден за всички деца е много вълнуващ, много празничен, особено за тези, които на 15 септември пристъпват училищния праг за първи път. От моя първи учебен ден си спомням това, че бях много развълнуван – срещаш се с толкова много деца, с толкова нови хора. Класната стая беше много хубава, а първата ми учителка беше подредила различни кътчета и ние, малчуганите гледахме с интерес” - обяснява певецът.


0    коментара  |    рейтинг: 2.90  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута