Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Татяна: Никой не е роден да бъде сам

Татяна: Никой не е роден да бъде сам

Татяна /© снимка: Чавдар Димитров


Татяна е по-щастлива и по-влюбена от всякога. Фолк звездата на "Пайнер" споделя пред Планета ТВ за новата любов в живота си и какви изпитания са имали в началото на връзката си.

“Никой не е роден да бъде сам. Така че мога само да благодаря на Господ, че се намерихме с моя приятел. Нито той ме е търсил, нито аз съм го търсила. Нещата станаха случайно. Срещнахме се на определено събитие, горе-долу в периода, когато трябваше да замина за Америка. Запознахме се, аз заминах и се започна една телефонна любов. Това беше едно изпитание, някаква проверка за нас, тъй като преди това имах доста големи разочарования в любовта и въобще не съм търсила нови връзки. Явно съдбата е решила да се срещнем” - разказва тя в “Автограф”.

В новия си приятел вижда човека, когото винаги е искала да получи и като отношение, и като мислене: “Много е важно за мен да мислим в една посока. Ние дишаме еднакво”.

От известно време Татяна вече живее в новия си дом, в който синът й пребивава основно и той е господар на къщата, тъй като тя все е нанякъде.

“За два месеца и половина направихме чудеса. В началото, като започна ремонтът, не вярвах, че ще стане дом. Аз направих коренна промяна вътре. Сега вече се чувстваме добре, щастливи сме. Наско пребивава основно там и се чувства добре, знае си мястото. Много сме спокойни, защото минахме през доста труден период и двамата” - откровена е изпълнителката.

Чувства се късметлийка в живота, защото в най-трудните моменти, когато си е мислила, че няма изход, че не знае как ще се справи, изведнъж се случва някакво чудо, което кара нещата да се подредят.

“И този път се случи някакво чудо, защото когато стана трагедията с майка ми, аз трябваше да записвам най-новата си песен, а на другия ден да снимам клип. Сила да не се отказвам от проекта ми дадоха синът ми и моят приятел. И двамата бяха много твърди. Наско ми каза: “Мамо, тази песен я отлагаш вече няколко пъти. Отиваш и я записваш.”А приятелят ми ми заяви: “Точно тук и сега трябва да покажеш колко си силна”. От малка съм се справяла сама още в музикалното училище. Осъзнах, че в годините съм станала имунизирана да не показвам това, което е в душата и сърцето ми, и да приемам малко по-философски нещата” - казва още тя.


  рейтинг: 2.39  |  Принтирай

Магазин за бижута