Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Валя Балканска, Гъмзата, Бобан и още звезди ще огласят „PlovdivMezi“

Валя Балканска, Гъмзата, Бобан и още звезди ще огласят „PlovdivMezi“

Известният фестивал на балканската скара „PlovdivMezi“ ще гостува 6- ти до 10-ти на територията на парк „Лаута“, ж.к. "Тракия" в Пловдив.

В рамките на 5 дни Фондация "Румънеца и Енчев" с подкрепата на Община Пловдив и кметът на район "Тракия" Костадин Димитров еса подготвили истински празник за посетитлите. Самият г-н Димитров е щастлив, че известните рапъри Румънеца и Енчев са избрали именно „Лаута“ за феста.

Точно в Деня на Съединението на шести септември е официалното откриване в 10 часа. В 12 ч. за настроените на пловдивчани ще се погрижи известният  оркестър "Канарите", осигурен специално от Община Пловдив и благодарение посредничеството на зам.-кмета по култура Александър Държиков.

Екипът на фестивала е подготвил вкусотии, приготвени от най-големите кулинарни майстори и концерти с едни от най-добрите родни и балкански изпълнители.

Атрактивната програма до 10-ти септември от 10 до 22 часа всяка вечер е пълна с много изненади и интересни състезания, като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета и всички те са с вход свободен, както и всички концерти.

Стотици награди очакват участниците и гостите на феста. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, гимнастика, лунапарк, много сладки изкушения.

Ето и програмата:

06.09 - Валя Балканска и Ивелина Колева

07.09 - Гъмзата и „Виво Монтана“

08.09 - Бобан Здравкович и Йорданис Агапитос

09.09 - Дарко Филипович и Душица Грабович

10.09 – „Сигнал“ и „Хоризонт“


0    коментара  |    рейтинг: 2.77  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута