Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Веселин Маринов: Имам по-малко време за личен живот от другите колеги

Веселин Маринов: Имам по-малко време за личен живот от другите колеги

Веселин Маринов /© снимка: Планета


Веселин Маринов споделя какво бе изминалото лято за него и какви спомени са оставили многобройните му срещи с публиката.

“Както винаги изпълнено с много задачи, които си бях поставил през пролетта и ги изпълних – успях да направя най-трудното нещо през годината, но най-приятното – лятното турне. 16 концерта, много интензивни, с две малки паузи, площадите навсякъде бяха пълни и нещо, което винаги ще помня - интересът към концерта във Варна, който роди втори, само дни по-късно. По думите на домакините от Летния театър, такова нещо не се е случвало от времето на Емил Димитров и това ме изпълни с много голям оптимизъм за бъдещето” - разказва той пред “Звездно” .

Певецът признава, че тези срещи носят голяма емоция както за публиката, така и за самия него. Вече 22-ра година поред турнето е факт и еуфорията, която властва по време на концертите, може да се случи само по морето.

Надява се и останалите 8 концерта до големия спектакъл в зала “Арена Армеец” да бъдат също толкова успешни и незабравими, а през декември отново подготвя Коледно турне между 15 и 21 декември.

Веселин Маринов не крие, че има доста малко време за личен живот, защото професионалните му ангажимнти са много и подчертава: “Остава, но много по-малко от на другите колеги”.

Още едно събитие, в което е съсредоточил времето и усилията си, е третото издание на конкурса за млади изпълнители на забавна песен “Полските щурчета”.

Той ще се проведе в дните 7, 8 и 9 септември и отново ще бъде под патронажа на Община Полски Тръмбеш.


1    коментар  |    рейтинг: 3.30  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   Анни  |  7 September.2017 / 09:38

плача страдъммммм викъм без гласссс

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута