Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Привършват билетите за концерта на Весна Змиянац и Кеба във Враца

Привършват билетите за концерта на Весна Змиянац и Кеба във Враца

Весна Змиянац и Кеба


Само седмица преди грандиозния концерт на звездите на сръбската музика Весна Змиянац и Драган Коич – Кеба, билетите за седящите места привършват.

Организаторите на концерта съобщават, че интересът към мероприятието е голям, тъй като двамата изпълнители са едни от най-обичаните сръбски певци в България.

Освен Весна и Кеба на сцената ще се качат и музикантите от известния духов оркестър „Виво Монтана” - победители от „България търси талант”.

Събитието ще се състой на 9 септември от 19:00 часа в град Враца, в парка пред стадион „Христо Ботев”.

От екипа обещават 4-часов концерт за любителите на сръбската музика. Изпълнителите са приготвили и изненади, с които ще зарадват всички присъстващи.

В деня на събитието районът около стадиона ще бъде отцепен и достъпът ще е силно контролиран. Ще се изгради огромна сцена, която ще посрещне всички музиканти. Ще има и специални шатри с богат кетъринг.

Цяла Северозападна България вече с голямо нетърпение очаква легендите на сръбската музика. Билетите са събието са на цени от 15 и 20 лв и все още могат да се намерят онлайн на eventim.bg или във всички “ОМВ бензиностации”, “Български пощи” и “Оffice 1” магазини.

В град Враца билети може да бъдат купени от касата на читалище „Развитие” или на телефон 0885 011 987.


0    коментара  |    рейтинг: 2.99  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута