Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Ивелина Колева с концертен маратон през септември

Ивелина Колева с концертен маратон през септември

Ивелина Колева /© снимка: Планета


Септември започва с богата концертна програма за Ивелина Колева. Любимата фолклорна изпълнителка на много от почитателите на българския фолклор ще изнесе поредица от концерти през този месец.

Началото на музикалния маратон за нея ще бъде поставено днес в Плевен, където е специален гост. В неделния ден звездата на музикална компания “Пайнер” е поканена за рецитал на традиционния събор на с. Васил Друмево, общ. Шумен, съобщават от Планета ТВ.

Срещите й с публиката продължават и през следващата седмица, когато магията на българския фолклор ще завладее курортен комплекс Албена.

На 4 септември Ивелина Колева ще изнесе самостоятелен концерт на Международния фестивал на любителското фолклорно изкуство “Морско надиграване и надпяване на мегдана в Албена”.

Неговото начало пък ще бъде поставено тази вечер от друг популярен и обичан изпълнител – Здравко Мандаджиев. За Ивелина и Здравко участието във фестивала вече е традиция, която продължава трета година.

В Деня на Съединението на България, Ивелина Колева ще гостува на пловдивчани и гости на града, а на 9-и тя отново ще има участие в Албена. София също очаква певицата до края на месеца като на 23 септември тя ще бъде част от  Фестивала “София мези”.


1    коментар  |    рейтинг: 2.71  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   s  |  1 September.2017 / 14:27

na 4ti Avgust?

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута